به گزارش مارینپرس، امیر دریادار حسین خانزادی با بیان اینکه برگزاری چنین رزمایشهایی در این سطح معنای خاص خود را دارد ابراز کرد: یعنی اینکه آن کشور در سایر بخشهای سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی به تعاملات خوبی رسیدهاند و دنباله این تعاملات وارد بخشهای دفاعی میشود، برگزاری این رزمایش یک سری خطوط همکاری پررنگی را نشان میدهد و تکرار چنین رزمایشهایی به تصمیمات جمعی در سطح نیروهای مسلح و تعامل بین کشورها موکول میشود. امیدوار هستیم که این رزمایش تکرار شود.
فرمانده نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: درباره احتمال برگزاری رزمایش با سایر کشورها عوامل متعددی نیاز است. برای اینکه کشورهای دیگر هم پای کار بیایند و رزمایش مرکب با سایر کشورها داشته باشیم باید تعاملاتی میان کشورها صورت گیرد، ما با همه کشورهای منطقه آمادگی برگزاری چنین رزمایشی را داریم .
وی اضافه کرد: همانطور که سال گذشته مطرح شده بود رزمایش بین المللی منطقهای را در سطح اجلاس فرماندهان نیروی دریایی اقیانوس هند پیشبینی کرده بودیم که به دلیل کرونا متوقف شد، اگر کرونا در ماههای آینده وضعیت رو به افولی داشته باشد حتماً رزمایش نیروهای دریایی کشورهای منطقه اقیانوس هند در قالب اجلاس فرماندهان نیروی دریایی برگزار میشود که میزبانش ایران است.
کرونا مانع برگزاری رزمایشهای نیروی دریایی نشده است
فرمانده نیروی دریایی ارتش با بیان اینکه کرونا مانع برگزاری رزمایشهای نیروی دریایی نشده است تصریح کرد: ما تا امروز چند رزمایش را انجام دادیم. همانطور که در ماههای گذشته شاهد آن بودید رزمایش موشکی در ناوگان جنوب انجام شد در جاهای دیگر هم رزمایشهایی برگزار شد، اما رسانهای نشده است. آن رزمایشهایی که بر اساس برنامه قرار است اجرا شود بدون استثنا اجرا و همه پروتکلهای بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی رعایت خواهد شد.
دریادار خانزادی با تاکید بر اینکه ما نمیتوانیم امنیت را با هیچ چیز دیگر معامله کنیم خاطرنشان کرد: رزمایش موضوعی است که مهارت را برای همکاران ما به ارمغان میآورد. عرقهایی که امروز در دوران صلح ریخته میشود از ریختن خون در دوران دفاع جلوگیری میکند و مهارت است که به این موضوع کمک میکند. رزمایشها نمایشگر حضور، اقتدار، توانمندی هستند و موجب بازدارندگی راهبردی میشود که در عرصه دریا بسیار مهم است و این رزمایشها حتماً برگزار میشود.