به گزارش مارینپرس، احداث پروژه بین المللی اسکله قایقرانی از ۲ سال پیش در آئینی با حضور وزیر ورزش و جوانان آغاز شد.
پس از گذشت ۲ سال عملیات اجرایی پروژه با دریافت موافقت اولیه محیط زیست در هفته دولت امسال آغاز و تجهیز کارگاه آن نیز صورت گرفت.
احمد بهروزیان فر افزود: این موانع در حالی ایجاد شده که پس از گذشته چندین سال با توجه به ظرفیت و استعدادهای استان مجوز احداث اسکله قایقرانی بوشهر گرفته شده است.
وی بیان کرد: احداث اسکله بین الملی قایقرانی در بوشهر با سرمایه گذاری ۵۷میلیارد تومان از مصوبات سفر سال ۹۷ رئیس جمهوری به استان بوشهر است ولی اکنون نزدیک ۲۰ ماه است که پیگیری برای مجوزهای مورد نیاز احداث پروژه به طول انجامیده است.
بهروزیان فرد اظهارداشت: شاید در این ارتباط نگرانی بابت تخریب درختان حرا باشد که در این زمینه تدابیر لازم برای فاصله گیری از محدوده کاشت درختان حرا پیش بینی شده و حتی پیمانکار پروژه نیز ملزم به کاشت جایگزین آنها در صورت تخریب خواهد شد.
وی گفت: پروژه احداث اسکله در محدودهای خارج از ساخت و ساز احتمالی و بدون اعمال محدودیت برای دریا است و حتی لایروبی دریا نیز پیش بینی شده است.
بهروزیان فرد گفت: در این زمینه برخی از دستگاهها از جمله محیط زیست خواستار پیگیری موضوع در تهران شدند ولی بدون شک وقتی چنین مشکلی دربوشهر حل نشود بدون شک در تهران نیز نتیجه مطلوبی نخواهد داشت.
وی افزود: این شرایط در حالی رقم خورده که استانهای جنوبی و شمالی سالهای سال دنبال این موضوع بودند اما استان بوشهر موفق به دریافت مجوز آن شده که این موضوع ارزآوری بسیار خوبی نیز برای استان دارد چراکه با احداث آن زمینه برگزاری مسابقات بین المللی قایقرانی در استان بوشهر فراهم خواهد شد.
بهروزیان فرد گفت: احداث زمین فوتبال ساحلی بوشهر نمونه موفقی است که منجر به میزبانی از چندین تیم در سطح بین المللی شده از این رو انتظار می رود احداث پروژه اسکله بین المللی قایقرانی نیز با جدیت دنبال شود.
گفتنی است در هفته گذشته نیز شماری از سمنهای محیط زیستی استان بوشهر خواستار بررسی زیست محیطی احداث پیست قایقرانی بوشهر در خور پودر شدند.