به گزارش مارینپرس، فهرست این گزارش به شرح زیر است:
- معرفی شرکت
- معرفی طرح
- موقعیت جغرافیایی
- نیروگاه
- مایعسازی
- شیرینسازی
- مخازن
- اسكله صادرات محصول
- اسكله خدمات عمومی
معرفی شركت
شركت مایعسازی گاز طبیعی ایران به منظور احداث یك كارخانه تولید ال ان جی در منطقه ویژه اقتصادی پارس دو در سواحل جنوبی ایران و توسط شركت ملی صادرات گاز ایران، NIGEC، و صندوق بازنشستگان نفت تاسیس گردید.
شركت ILC در حال ساخت و توسعه كارخانه تولید ال ان جی شامل دو ردیف عملیاتی هریك به ظرفیت 5.4 MTPA در منطقه تنبك است كه قابلیت افزایش تا چهار ردیف عملیاتی را هم دارد. عملیات ساخت این پروژه در یك زمین 200 هكتاری از تابستان سال 2007 آغاز گردیده است.
معرفی طرح
شرکت مایعسازی گاز طبیعی ایران قصد داد تا یک کارخانه تولید ال ان جی را در سواحل جنوب غربی ایران در منطقه تنبک(بندر کنگان) احداث نماید. این کارخانه شامل دو ردیف عملیاتی تولید ال ان جی و به ظرفیت کل سالیانه ۱۰,۸ میلیون تن میباشد که علاوه بر ال ان جی محصولات دیگری از قبیل ال پی جی، میعانات گازی و سولفور نیز تولید مینماید. خوراک کارخانه ایران ال ان جی از میدان گازی پارس جنوبی تامین خواهد شد. شایان ذکر است در این کارخانه پیش بینی افزایش ظرفیت تا چهار ردیف عملیاتی نیز وجود دارد.
پروژه مایعسازی گاز طبیعی ایران به توسعه بالا دستی و میان دستی تقسیم میگردد. توسعه بالادستی که در خارج از محدوده کاری شرکت مایعسازی گاز طبیعی ایران است مشتمل بر موارد زیر است:
- سکوهای دریایی و خطوط لوله انتقال در دریا
- سیلابه گیر و تصفیه میعانات
- خط لوله انتقال گاز خوراک تا کارخانه ایران ال ان جی
توسعه میانی پروژه مایعسازی گاز طبیعی ایران مشتمل بر مخازن ذخیره و تاسیسات بارگیری به سه بخش عمده زیر تقسیم شده است:
بخش ۱: کارخانه تولید ال ان جی شامل واحدهای فرایندی، سرویسهای جانبی، آفسایت، ساختمانها و تاسیسات بارگیری
بخش ۲: شامل مخازن ذخیره محصول ال ان جی و محصول ال پی جی
نمودار جریانی کلی پروژه (فقط یک ردیف عملیاتی) در شکل زیر نشان داده شده است:
همچنین شما میتوانید با دریافت کاتالوگ معرفی پروژه ایران الانجی در این خصوص بیشتر مطالعه کنید.
موقعیت جغرافیایی
کارخانه LNG شرکت ILC در منطقه ویژه اقتصادی انرژی پارس جنوبی، در سواحل جنوبی ایران و در فاصله حدودی 75 کیلومتری از عسلویه و حدود 15 کیلومتری از شهر کنگان واقع شده است.
نیروگاه
مایعسازی
شیرینسازی
مخازن
اسكله صادرات محصول
اسكله خدمات عمومی
به گزارش مارینپرس، پیش از این گزارشی با عنوان «۷ سال بلاتکلیفی طرح ایران ال ان جی» در این پایگاه خبری در خصوص بلاتکلیف بودن این پروژه منتشر شده بود.