استفاده از شناورهای کنترل هوشمند به‌منظور انضباط بخشی در دریا

به گزارش مارین‌پرس، سردار احمدعلی گودرزی با اشاره به الحاق شناور ۶۰ تنی حیدر به ناوگان مرزبانی گیلان، اظهار کرد: این شناور تماماً توسط متخصصان داخلی طراحی و به همت سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع ساخته‌شده است.

وی با اشاره به فناوری سامانه پایش و واترجت موجود در شناور کلاس حیدر، افزود: این فناوری ساخت منحصر در اختیار چند کشور دنیا ازجمله ایران است.

فرمانده مرزبانی ناجا از الحاق چند فروند شناور تندرو در آب‌های کشور خبر داد و گفت: یکی از این شناورها با سرعت ۵۳ گره دریایی است که می‌تواند در عمق خلیج‌فارس و دریای کاسپین در آب‌ها سرزمینی حضور یافته و برای تأمین امنیت آبی اقدام کنند.

شناور گشتی کلاس حیدر مرزبانی و دریابانی در دریای کاسپین
الحاق شناور گشتی 60 تنی کلاس حیدر به دریابانی گیلان

گودرزی با اشاره به برگزاری رژه دریایی در بندر انزلی به مناسبت هفته نیروی انتظامی، افزود: در این رژه دریایی وابستگی و پیوستگی مرزنشینان و مرزبان به نمایش گذاشته شد که در تولید امنیت بسیار نقش‌آفرین هستند.

وی با بیان اینکه امروز در حال بهره‌برداری آزمایشی سامانه‌ کنترل شناورهای متفرقه در سطح دریا هستیم، افزود: این سامانه هم‌اکنون فعالیت آزمایشی خود را آغاز کرده در راستای انضباط بخشی به تردد شناورها کاربرد دارد.

فرمانده مرزبانی ناجا با اشاره به عملکرد سامانه کنترل شناور دریایی گفت: قطعاً بهره‌برداری از این سامانه در راستای انضباط بخشی دریای کاسپین اثربخش بوده و به مرزبانان و دریابان در این منطقه برای کنترل شناورهای متفرقه کمک خواهد کرد.

گودرزی با ابراز امیدواری از استفاده سامانه کنترل شناور دریایی در کوتاه‌ترین زمان برای همه ۲۷۰۰ کیلومتر مرزهای دریایی کشور، بیان کرد: امروز توان عملیات و گسترش نیروهای مرزبانی در هشت هزار و ۷۵۵ کیلومتر مرز دریایی و خشکی سبب به وجود آمدن امنیت پایدار در کشور شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *