به گزارش مرینپرس، عبدالمجید رضوانی و هیئت همراه ضمن بازدید از دانشکده مهندسی دریا، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، نشستی با چند تن از هیات علمی این دانشکده به ریاست حمید زراعتگر برگزار نمودند.
با توجه به اهمیت ارتباط صنعت و دانشگاه، این صندوق پایش چند پروژه تحقیقاتی خود در ارتباط با صنعت گردشگری و تاثیر آن بر صنایع دریایی در استان مازندران که قابل تعمیم به دیگر استانهای ساحلی می باشد را با همکاری دانشکده مهندسی دریا در دستور کار قرار داده بود که طی جلسه ای در مورد این پروژه ها بحث و گفتگو نمودند.
در این جلسه ابتدا مهندس رضوانی ضمن تبریک تقارن بهار طبیعت و بهار قرآن عنوان نمودند: ارتباط علم و صنعت جزء اولویتهای صندوق بوده و همواره سعی گردیده که ارتباط با مراکز علمی کشور را سرلوحه کارهای خویش قرارداده و صندوق توسعه صنایع دریایی همیشه مراکز علمی را در کنار خود داشته و از برنامههای مشترک با آنها استقبال کرده و امیدوار است در آینده کارهای مشترک بیشتری با این مراکز داشته باشد.
گردشگری دریایی حلقه مفقوده صنایع دریایی کشور
رئیس دانشکده مهندسی دریا بیان کرد: با عنایت به وجود بیش از سه هزار کیلومتر مرز دریایی، ایران پتانسیل خوبی برای گردشگری دریایی داشته و این صنعت حلقه مفقوده صنایع دریایی کشور است که ارتقای آن کمک شایانی به پیشبرد صنایع دریایی خواهد نمود.
حمید زراعتگر افزود: برای اعتلای هرچه بیشتر کشور می بایست اینگونه ارتباطات بیشتر از پیش برقرار گردد و دانشکده مهندسی دریا آماده هرگونه همکاری با صندوق و سایر مراکز صنعتی دریایی کشور است.