به گزارش مارینپرس، فرمانده نیروی دریایی ارتش عنوان کرد: امروز هم که ما تاکنون ۶۰ ناوگروه صلح و دوستی را به دریا اعزام کردهایم، همچنان هر روزمان مانند دوران دفاع مقدس است.
وی با اشاره به عملیاتهای نیروی دریایی ارتش نظیر عملیاتهای «اشکان» و «شهید صفری»، تأکید کرد: همزمان با آغاز جنگ تحمیلی و مقاومت ۳۴ روزه خرمشهر، اتفاقات مهمی هم در صحنه دریا افتاد و تنها ۶۷ روز از آغاز جنگ تحمیلی گذشته بود که بزرگترین پیروزی این دوران در عرصه دریا، رقم خورد که ناو همیشه قهرمان «پیکان» و شهدای گرانقدر، حماسه عملیات «مروارید» را رقم زدند.
امیر دریادار خانزادی با تأکید بر اینکه در دوران دفاع مقدس ما بیش از ۱۰ هزار شناور تجاری و نفتکش را اسکورت کردیم تا به سلامت به بندر برسند، یا اینکه بتوانند به سلامت از بندر خارج شده و دروازه اقتصادی کشور را باز نگه دارند، تصریح کرد: وقتی هم که وارد دهه دوم انقلاب شدهایم، نیاز داشتیم تا قطعاتی که در دوران دفاع مقدس آسیب دیده بودند را تعمیر کنیم و از طرفی هم وارد عرصه سازندگی شدیم و ناوشکنهای «جماران» و «سهند»، زیردریاییهای کلاس «غدیر» و انواع موشکها را تولید کردیم.
امیر خانزادی با تأکید بر اینکه امروز نیز ما در صحنه جنگ تمام عیار با استکبار جهانی هستیم، گفت: دشمن رسماً علیه ایران اعلام جنگ اقتصادی کرده است و امروز دیگر دشمن رو در روی ما ایستاده است.
وی با اشاره به پیشرفتهای دهه چهارم انقلاب، گفت: در این دوران تواناییهای جوانان این مرز و بوم به جایی رسید که ناوشکن را در طول ۲ سال میسازیم، درحالی که قبلاً ۱۲ سال طول میکشید؛ این بهمعنای آن است که ما با کوهی از دانش و اطلاعات در دهه پنجم انقلاب روبهرو هستیم که نیروی دریایی را با یک پیشرفت تصاعدی روبهرو کرده است.
امیر دریادار خانزادی با بیان اینکه اخیرا در این شرایط تحریمها به فناوری پرتاب موشک از زیر آب دست پیدا کردهایم، گفت: همه این افتخاراتی را که امروز کسب کردیم را مدیون شهدا، جانبازان و ایثارگران هستیم.
وی خاطرنشان کرد: مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب تأکید کردند که حرکتهای بعدی انقلاب قطعا به دست جوانان است؛ لذا ما نهتنها به جوانان اعتماد داریم، بلکه به حضور آنها در صحنه رزم نیازمندیم.