۱۰۵ میلیون بچه ماهی در مازندران رهاسازی می شود

به گزارش مارین‌پرس، حسن اسحاقی در مراسم رهاسازی بیش از ۲۰ میلیون قطعه بچه ماهی سفید با بیان اینکه تا پایان مردادماه ۱۰۵ میلیون قطعه بچه ماهی رهاسازی می‌شود، افزود: از این میزان ۸۰ تا ۹۰ میلیون بچه ماهی در مرکز بازسازی ذخایر ژنتیکی شهید رجایی و بقیه در استخرهای استان انجام می‌شود.

وی تعدیل صیادی، خستگی و زیان بار بودن این شغل را از دغدغه‌های مهم برشمرد و با بیان اینکه در تلاش و پیگیری برای تحقق این مهم هستیم، افزود: یکی از رسالت‌های اداره کل شیلات بازسازی ذخایر آبزیان خزر است که در حال حاضر اجرایی می‌شود.

مدیرکل شیلات مازندران با تاکید بر اینکه کمک به مرکز بازسازی یکی از اهداف اصلی این سازمان است، خاطرنشان کرد: در همین راستا در سال ۹۸ دو استخر بچه ماهی با وسعت هفت هزار مترمربع ایجاد شد که دو هزار و ۵۰۰ قطعه ماهی مولد رهاسازی و چهار میلیون بچه ماهی تولید شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *