به گزارش ماریننیوز، عادل دریس با بیان اینکه بندر امام خمینی(ره) از دیرباز مرکز عمده تخلیه و بارگیری کالاهای اساسی و غلات کشور بوده است اظهار داشت: بندر امام خمینی(ره) در دو دهه گذشته توانسته بیش از هفتاد درصد از سهم بازار تخلیه و بارگیری این گروه از کالاها را به خود اختصاص دهد.
دریس با اشاره به تدوین و ابلاغ سند آمایش لجستیک کشور و انتخاب بندر امام خمینی(ره) به عنوان شهر لجستیک غلات، عنوان کرد: با ابلاغ سند آمایش لجستیک کشور، ایجاد شهر لجستیک از سال گذشته در دستورکار اداره کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان قرار گرفت.
وی افزود: فضای کسب و کار بندر امام خمینی (ره) متأثر از این چشم انداز، اقدام به تأمین تجهیزات تخصصی و زیرساختهای لازم از قبیل اسکله تخصصی، ظرفیت و مراکز انبارش غلات و نیز توسعه شبکه خطوط ریلی را انجام داده است.
مدیرمنطقه ویژه اقتصادی بندرامام خمینی(ره) درباره اقدامات لازم در راستای تحقق هدف و چشمانداز شهر لجستیک در بندر امام خمینی(ره)، عنوان کرد: تهیه چهار دستگاه برج مکنده غلات، یک دستگاه جرثقیل ۱۵۰ هزار تنی، پروژه تعمیرات اساسی اسکله های ۲۶ تا ۳۲ ، پروژه تعمیر اساسی خط B شبکه ریلی بندری و تعمیر جاده دسترسی و ایجاد جاده کمربندی در شهر بندر امام خمین(ره) را از جمله اقدامات لازم برای تحقق شهر لجستیک غلات بیان داشت.
وی در ادامه تصریح کرد: تکمیل زنجیره اقتصادی کسب و کار غلات و توسعه صنایع پایین دستی آن از دیگر اهدافی بوده است که بر اساس این چشم انداز مورد توجه مدیریت و بخش خصوصی فعال در این حوزه قرار گرفته است.
دریس افزود: پروژه ساخت کارخانه بیواتانول و غذای دام طیور که از طریق جذب و هدایت سرمایه بخش خصوصی عملیات اجرایی آن آغاز شده است از جمله این اقدامات محسوب میشود.
مدیر کل بنادر و دریانوردی استان خوزستان توجه به مسئولیتهای اجتماعی و منابع انسانی را از اهداف مورد توجه درکنار این اقدامات به منظور ایجاد یک توسعه پایدار در منطقه ویژه اقتصادی بندر امام خمینی(ره) برشمرده و بیان داشت: ارتقاء دانش فنی و تخصصی کارکنان چه در بخش دولتی و چه در بخش خصوصی از طریق برگزاری دورههای آموزش تخصصی و نیز اهتمام به مسائل رفاهی، بهداشتی و تفریحی کارکنان در قالب ایجاد امکانات لازم از جمله اقدامات دیگر برای تحقق چشم انداز ترسیم شده بوده است.
منبع: تابانیوز