بومی سازی افزون بر ۷۰ درصدی تجهیزات شناورهای تولیدی

دریادار امیر رستگاری در دیدار با استاندار گیلان با اشاره به به بومی سازی افزون بر ۷۰ درصدی تجهیزات شناورهای تولیدی خاطرنشان کرد: برای همکاری در حوزه‌های مختلف مرتبط یا غیرمرتبط با دریا همچون احداث شناورهای تفریحی و هتل رستوران‌ها که مورد نیاز استان باشد، آمادگی کامل برای همکاری به صورت رقابتی وجود دارد.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش مارین‌نیوز، رئیس سازمان صنایع دریایی ساخت شناورها در کوتاه ترین زمان ممکن را یکی از محاسن مجموعه صنایع دریایی وزارت دفاع عنوان کرد و گفت: بیش از ۲۰۰ نفر در مجموعه صنایع دریایی شهید تمجیدی انزلی مشغول فعالیت می‌باشند که عمده این افراد از نیروهای توانمند گیلانی هستند.

رستگاری با اشاره به رعایت استاندارهای روز دنیا در احداث شناورها و تجهیزات دریایی با بهره‌گیری از زیرساخت‌های مطلوب در کنار تخصص‌های علمی افزود: رعایت شاخص‌های کیفی و فنی در احداث و ارائه خدمات پس از فروش برای ما از اهمیت خاصی برخوردار است.

در این دیدار استاندار گیلان به بازدید خود از توانمندی‌های مجموعه صنایع دریایی شهید تمجیدی در انزلی اشاره و اضافه کرد: در راستای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی مبنی بر توجه به فرصت‌های موجود در کشور آمادگی داریم از ظرفیت مجموعه صنایع دریایی در بخش‌های مرتبط استفاده کنیم.

زارع یادآور شد: بسترهای مختلفی در حوزه دریا، ساحل و شناگاه گیلان برای همکاری مضاعف با مجموعه صنایع دریایی به واسطه وجود ابزار کار، تولید و نیروهای متخصص وجود دارد و در حوزه‌های آبی و خاکی می‌توان در چند گستره تبادل همکاری را شاهد باشیم.

در پایان این دیدار تندیس زیردریایی فاتح از سوی معاون وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح به استاندار گیلان اهداء شد.

به گزارش مارین‌نیوز، فاتح نخستین زیردریایی کلاس نیمه سنگین ایران دارای ویژگی‌های منحصر بفرد کاملاً بومی بوده و از صفر تا صد آن به دست متخصصان صنایع دریایی وزارت دفاع طراحی و ساخته شده و از فناوری‌های روز دنیا برخوردار است.

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

تغییر نگرش دولت‌ها از اقتصاد سبز به اقتصاد آبی

ج دی 6 , 1398
عضو هیات مدیره منطقه آزاد قشم در میزگرد توسعه و پیشرفت دریایی با بیان اینکه نگرش دوبت‌ها از اقتصاد سبز به اقتصاد آبی تغییر یافته خواهان تشکیل کارگروه زیست محیط دریایی در مجمع تشخصی مصلحت نظام شد.
پروین فرشچی عضو هیئت مدیره منطقه آزاد قشم در میزگرد توسعه و پیشرفت صنایع دریایی ایران در بیست و یکمین همایش و نمایشگاه صنایع دریایی

شاید برای شما جالب باشد