ارزآوری مطلوب صنعت پرورش میگو

بیش از ۹۶ میلیون دلار درآمد ارزی از طریق صادرات میگو در سال ۹۷ نصیب کشور شد که با توجه بیشتر به این بخش و افزایش تولید می‌توان درآمد حاصل از این بخش را چندی برابر کرد.

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش این خبرگزاری، تولید و پرورش میگو در کشور سابقه طولانی دارد که توانسته برای افراد زیادی در کشور تولید شغل کند و به منبع درآمد مناسبی با سرمایه کم تبدیل شده است.

لازم به ذکر است که میگو‌ها انواع گوناگونی دارند که در آب شور، شیرین و در مناطق گرم و سرد یافت می‌شود و بیش از ۳۰۰ گونه از آن‌ها در جهان وجود دارند.

در این بین می‌توان از ظرفیت مناطق ساحلی نهایت استفاده را برد و با استفاده از آب دریا بدون هیچ مشکلی به پرورش انواع میگو در مناطق ساحلی پرداخت.

همچنین با توجه به تغییرات نرخ ارز صادرات این آبزی می‌تواند درآمد ارزی قابل توجهی نصیب کشور کند که توجه به تولید میگو و استفاده از ظرفیت‌های موجود در کشور می‌تواند منبع درآمد مناسبی در شرایط فعلی اقتصاد به شمار رود.

بررسی میزان صادرات میگو در سال ۹۷ نشان می‌دهد که بیش از ۲۹ هزار و ۹۶۲ تن میگو به کشور‌های مختلف جهان صادر شده که درآمد ارزی ۹۶ میلیون و ۴۶۴ هزار و ۲۷۴ دلاری را نصیب کشور کرده است.

لازم به ذکر است که ۲۵ کشور جهان خریدار میگوی ایرانی بودند که از جمله می‌توان به کویت، ژاپن، چین، امارات متحده عربی، تایلند و فرانسه اشاره کرد.

درحال حاضر استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان، و گلستان در زمینه تولید میگو پرچمدار هستند و درحال حاضر میگوی صادراتی در داخل کشور فرآوری و بسته بندی می‌شود همین امر باعث اشتغال زایی افراد بیشتری در این زمینه شده است.

با این تفاسیر ایران در زمینه صادرات و تولید میگو جایگاه ویژه‌ای در جهان دارد که توجه به این بخش و رفع موانع می‌تواند در بیشتر شدن روند صادرات و افزایش درآمد ارزی از این روش کمک کند.

همچنین در شرایط اقتصاد بدون نفت باید ظرفیت‌های صادراتی را بیش از پیش تقویت کرد تا بتوان جایگزین مناسبی به جای نفت برای رفع نیاز‌های ارزی یافت کرد.

منبع: میزان

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

مالکیت ۳ مدیر بازنشسته شیلات بر ۱۵ شناور صید ماهی

ی شهریور 3 , 1398
رئیس سازمان شیلات ایران درمورد مالکیت ۳ مدیر بازنشسته این سازمان بر۱۶ شناور صید فانوس ماهیان گفت: در صورتی که کشتی مالکیت ایرانی داشته و ضوابط را رعایت کرده باشند مشکلی برای فعالیت آنها وجود ندارد.
نبی الله خون میزایی رئیس سازمان شیلات

شاید برای شما جالب باشد