تمرکز بر فرصت‌های سرمایه گذاری در شیلات موجب تحول در اقتصاد گیلان می شود

مدیر کل دفتر جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان گفت : تمرکز بر فرصت های سرمایه گذاری در صنعت شیلات و تولید محصولات شیلاتی موجب تحول جدی در اقتصاد استان می شود.

فرصت‌های سرمایه‌گذاری توسعه شیلات گیلان
زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، یونس رنجکش در حاشیه بازدید از مجتمع تولید ماهیان خاویاری بنیاد تعاون زندانیان کشور در رشت افزود : با توجه به ظرفیت ها و تجربه فعالیت‌های شیلاتی و بسترهای موجود در گیلان سرمایه گذاری در این صنعت، پردرآمد و زودبازده می باشد.

وی اظهار داشت : اگرچه فعالیت‌های مختلفی هم اکنون در شهرستان‌های گیلان در زمینه آبزی پروری وجود دارد اما فرصت‌ها و ظرفیت‌های موجود در این زمینه بسیار متنوع و قابل بهره وری بهتر است که باید سرمایه گذاران را به سمت آنها هدایت کرد.

وی افزود : وجود ساحل و دریا و منابع آبی در مناطق ‌کوهستانی و شرایط مناسب فعالیت در زمینه های پرورش و تکثیر آبزیان به‌ویژه ماهیان خاویاری از مهمترین فرصت های شناخته شده در این زمینه است که می تواند در اشتغالزایی ، تولید درآمد و افزایش توان مالی و همچنین تولید ثروت ناشی از بهره وری از این فرصت ها بسیار حائز اهمیت باشد.

به گفته وی در کنار پرورش انواع آبزیان از سرد آبی و گرم آبی که در نواحی مختلف استان با بهره مندی از ظرفیت بخش خصوصی انجام می شود یکی از زمینه های مستعد و قابل توجه در تولید محصولات شیلاتی پرورش ماهیان خاویاری و تولید خاویاری است.

رنجکش ادامه داد: این بخش از تولیدات جذابیت های بسیاری برای سرمایه گذاری دارد که در کنار تولید گوشت ماهیان،  استحصال خاویار از مهمترین منابع درآمدی در این زمینه است که قابلیت های صادراتی آن نیز با توجه به برند نام خاویار ایران در بازارهای مصرف جهانی می تواند سرمایه بسیاری متوجه منافع ملی کشور و منفعت های منطقه ای و استانی کند.

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان یکی از سیاست های اصلی استان را توجه به تولید محصولات منطبق با توان طبیعی و شرایط محیطی گیلان عنوان و خاطرنشان کرد :از طرح های مناسب و به روز در صنایع شیلاتی بویژه صنایع وابسته و فرآوری دارای قابلیت های صادراتی حمایت می شود.

مدیرکل جذب و حمایت از سرمایه گذاری استانداری گیلان، زود بازده بودن ، سود آوری،  اشتغالزایی ، وجود بازار مصرف داخلی و خارجی ، شرایط مناسب تولید و اولویت های حمایتی   را از ویژگی های مهم در زمینه سرمایه گذاری در صنایع شیلاتی در استان گیلان عنوان کرد.

در گیلان چهار هزار و یکصد مزرعه گرمابی تولید بچه ماهی، ۳۵۶ مزرعه سردآبی، ۴۶ مزرعه ماهیان خاویاری و  ۳۶۹ مزرعه در راستای مشاغل خانگی وجود دارد که از این تعداد شش مزرعه تکثیر ماهیان گرمابی، ۱۱ مزرعه تکثیر ماهیان سردابی، شش مزرعه تکثیر ماهیان خاویاری با ظرفیت تولید ۲۰۰ هزار بچه ماهی است.

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

عمليات راه‌اندازی قايق نجات سكوی 13C پارس جنوبی

د تیر 30 , 1399
عمليات راه‌اندازی قايق نجات سكوی 13C میدان پارس جنوبی را در قالب فیلم ببینید.
عمليات راه‌اندازی قايق نجات سكوی 13C پارس جنوبی

شاید برای شما جالب باشد