برنامه‌ریزی 20 هزار میلیارد تومانی جزیره کیش برای سال 1400

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، آغاز عملیات اجرایی پروژه‌های هفته دولت را مقدمه‌ای برای پروژه‌های سال ۱۴۰۰ خواند که بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان منابع برای این پروژه‌ها اختصاص یافته است.

تصویر هوایی از ساحل مرجانی جزیره کیش
زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، غلامحسین مظفری در نشست شورای معاونین و مدیران این سازمان که با حضور مرتضی بانک مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی برگزار شد ضمن تسلیت شهادت حضرت اباعبدالله‌الحسین(ع) از افتتاح ۱۱ پروژه عمرانی در بیستم شهریور از طریق ویدئو کنفرانس توسط رئیس‌ جمهور خبر داد و گفت: با سرمایه‌گذاری بیش از 20 هزار میلیارد ریال در ۱۱ طرح عمرانی و زیربنایی کیش بیش از هزار فرصت شغلی در این منطقه فراهم می‌شود.

وی با بیان این که ۱۱ طرح عمرانی و زیربنایی که در جزیره کیش به بهره‌برداری خواهد رسید از تنوع طرح‌های عمرانی خوبی برخوردار است، افزود: این یازده پروژه عمرانی شامل: صنعتی، اقامتی، هتل و هلی‌پورت است، که این سایت هلی‌کوپتری یکی از بزرگترین سایت هلی‌پورت کشور در کیش  محسوب می‌شود.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، مرکز نوآوری این جزیره را یکی دیگر از پروژه‌های اقتصادی که با محوریت شهر هوشمند و اقتصاد دریا در راستای حمایت از فعالیت‌های نوآورانه و استارت آپی فعالیت خود را آغاز کرده اشاره داشت و گفت: تا کنون بالغ بر ۳۵ شرکت دانش‌بنیان و شتاب‌دهنده در این مرکز استقرار یافته است و شرکت‌های دیگر نیز در مراحل انعقاد قرارداد هستند که این مهم اقدام موثر و ارزشمندی در توسعه پایدار کیش از جمله در زمینه نوآوری خواهد بود.

مظفری اظهار داشت: آغاز عملیات اجرایی این پروژه‌ها مقدمه‌ای برای پروژه‌های بعدی  سال ۱۴۰۰ است که بیش از ۲۰۰ هزار میلیارد ریال منابع برای این پروژه‌ها اختصاص یافته است.

پنجمین نشست شورای معاونین و مدیران سازمان منطقه آزاد کیش با حضور مشاور رئیس جمهور و دبیر شورای عالی مناطق آزاد تجاری، صنعتی و ویژه اقتصادی در مرکز همایش‌های بین‌المللی کیش، سالن رازی در حال برگزاری است.

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

اینفوگرافیک اقدامات شاخص بندر چابهار

س شهریور 11 , 1399
عملیات احداث فاز اول توسعه بندر شهید بهشتی چابهار از سال ۱۳۹۵ آغاز شد و با توسعه عمرانی و تجهیزاتی، این بندر اکنون به بزرگ‌ترین بندر اقیانوسی کشور با قابلیت پذیرش انواع کشتی‌ها و گروه‌های کالایی تبدیل شده است. افزایش حجم تخلیه و بارگیری سنواتی و ارتقاء سهم تجارت دریایی کشور از نتایج اقدامات انجام شده در بندر چابهار است.
اینفوگرافیک اقدامات شاخص بندر چابهار

شاید برای شما جالب باشد