مدیرکل اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان سیستان و بلوچستان با اشاره به رتبه پنجم این استان در مقصد گردشگری کشور، گفت: برنامهریزیها جهت جذب و استقبال از حداقل یک میلیون نفر گردشگر به سواحل استان در ایام نوروز انجام شده است.
به گزارش راد، علیرضا جلالزایی با اشاره به انجام برنامهریزیها جهت استقبال از مسافران نوروزی در قالب نشست ستاد خدمات سفر و شورای راهبردی گردشگری سیستان و بلوچستان، گفت: با توجه به شرایط آبوهوایی مناسب سواحل دریای عمان در ایام نوروز، هر ساله شاهد ورود تعداد زیادی مسافر به سواحل استان هستیم.
جلالزایی از انجام برنامهریزیها جهت جذب و استقبال از حداقل یک میلیون نفر گردشگر به سواحل استان در ایام نوروز خبر داد و گفت: امسال به لحاظ امنیتی، راههای ترافیکی، ارائه خدمات درمانی همچون اورژانس، پایگاه هلال احمر و تأمین خودرویی آماده میزبانی از مسافران و گردشگران هستیم.
وی ادامه داد: با توجه به جاذبههای گردشگری استان و جذب گردشگر در سالهای اخیر، ضروری است اقداماتی را از همین حالا برای سفرهای نوروزی تدارک ببینیم.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه بهمنظور افزایش جذب گردشگران به استان در ایام نوروز، تبلیغات و اطلاعرسانی درخصوص جاذبههای گردشگری استان در دستور کار قرار گرفته است، بیان کرد: تهیه کلیپ، عکس و بروشور از جمله اقداماتی است که در این راستا در حال انجام است.
علیرضا جلالزایی با اشاره به اینکه بر اساس رتبهبندی اعلام شده، سواحل استان سیستان و بلوچستان رتبه پنجم مقصد گردشگری کشور را به خود اختصاص داده است، بیان کرد: آمادگی داریم تا امسال نیز همچون سال گذشته و حتی پرشورتر از گذشته پذیرای گردشگران در استان سیستان و بلوچستان باشیم.
جلالزایی یکی از مهمترین اقدامات در راستای معرفی جاذبههای گردشگری استان را برگزاری جشنواره مناطق ساحلنشین در اواخر ماه گذشته اعلام کرد و گفت: برگزاری این جشنواره در چابهار نقش مهمی در معرفی جاذبههای استان بهویژه مناطق ساحلی داشته است.
وی در ادامه گفتههای خود از انجام رایزنیها جهت راهاندازی پروازهای بینالمللی به مقصد کویت و مسقط خبر داد و اظهار کرد: این امر باعث افزایش جذب گردشگران خارجی به استان نیز خواهد شد.
مدیرکل اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان سیستان و بلوچستان با اشاره به طراحی نرمافزار سفر تاکید کرد: قرار است در این نرمافزار همه نیازمندیهای مسافر مانند مراکز اقامتی، پمپهای بنزین، مراکز خدمات درمانی، مراکز تعمیرگاهی، پایگاهای اورژانس و جاذبههای گردشگری گنجانده شود.
علیرضا جلالزایی تصریح کرد: در مجموع ما از محل گردشگری و صنایعدستی در استان سیستان و بلوچستان به دنبال ایجاد اشتغال و تولید درآمد هستیم و با توجه به کسب رتبه دوم ایجاد اشتغال در کشور، یکی از نقاط اتکا در حوزه اشتغال بحثهای صنایعدستی و گردشگری و مجتمعهای خدمات رفاهی و بومگردی است.
جلالزایی بیان کرد: آمادگی جذب سرمایهگذار برای احداث هتل، مجتمعهای خدماتی رفاهی بین جادهای و ایجاد امکانات ورزشهای ساحلی در سواحل مکران را داریم. /مرینپرس