آمادگی بندر چابهار برای راه‌اندازی خط مسافری دریایی با عمان/ انجام ۲ سفر هفتگی با ظرفیت جابه‌جایی ۲۵۰ مسافر

آمادگی بندر چابهار برای راه‌اندازی خط مسافری دریایی با عمان/ انجام ۲ سفر هفتگی با ظرفیت جابجایی ۲۵۰ مسافر

به گزارش مرین‌پرس، قاسم عسکری نسب  درباره آمادگی برای راه‌اندازی خط مسافری چابهار-عمان، اظهار داشت: در راستای توجه هرچه بیشتر به توسعه سواحل مکران بر اساس منویات مقام معظم رهبری و توسعه اقتصاد دریامحور به منظور بهبود وضعیت اقتصادی کشور بر اساس سیاست‌های دولت مردمی و برنامه ها و اقدامات سازمان بنادر و دریانوردی، راه‌اندازی خط مسافری چابهار-عمان مدنظر قرار گرفته و در این راستا آمادگی لازم وجود دارد.

وی با بیان اینکه زیرساخت‌های مسافری در بندر شهید کلانتری چابهار آماده است، افزود: سالن مسافری به مساحت ۴ هزار مترمربع، ترمینال مسافری به مساحت ۱۲ هزار مترمربع و ظرفیت پذیرش ۶۰۰ مسافر از جمله زیرساخت‌های موجود است و تمام امکانات پذیرش مسافر و استقرار ارگان‌ها و امکانات خدمات رسانی به مسافران فراهم است.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اشاره به اینکه مکاتبات لازم از سوی سازمان بنادر و دریانوردی به ارگان‌های مختلف از جمله وزارت نفت، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی صورت گرفته است تا شاهد تحقق تامین سوخت یارانه‌ای برای شناورهای مسافری خطوط کشتیرانی در مسیرهای خارجی و بین‌المللی باشیم، بیان کرد: مردم ایران و عمان دارای اشتراک فرهنگی دیرینه هستند و از دیرباز تا کنون مراودات تجاری مستمری با یکدیگر داشته‌اند.

عسکری نسب با اشاره ادامه داد: سازمان بنادر و دریانوردی علاقمند به راه‌اندازی خط مسافری چابهار-عمان است و مقدمات کار قراهم شده و در صورت تامین سوخت یاران‌های شاهد راه‌اندازی این خط مسافری دریایی خواهیم بود.

وی با بیان اینکه راهکار تخصیص سوخت یارانه‌ای در وزارت نفت در حال انجام است، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت بالای سواحل مکران، جای خالی خط مسافری و گردشگری دریایی در این پهنه خالی بود و در صورت راه‌اندازی خط مسافری دریایی بین چابهار و عمان شاهد جذب گردشگر داخلی و خارجی در این جغرافیا خواهیم بود و موجب فعال شدن حوزه گردشگری دریایی در کشور می‌شود.

مدیرکل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان با اعلام اینکه فاصله ۱۰۰ مایلی دریایی بین چابهار و عمان وجود دارد، گفت: این سفر دریایی حدود ۵ ساعت زمان می‌برد و در گام نخست به دنبال جذب ۱ تا ۲ فروند شناور هستیم تا از طریق یک شرکت مسافری تامین شود و در ادامه در صورت وجود تقاضا و استقبال تعداد شناورها افزایش می‌یابد.

عسکری نسب افزود: در حوزه گردشگری دریایی می‌توانیم ۲۴ ساعته خدمات مورد نیاز متقاضیان را ارائه کنیم و در بخش مسافری دریایی نیز امکان انجام دو سفر هفتگی وجود دارد و ظرفیت جابه‌جایی مسافر تا ۲۵۰ مسافر است.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

شاهرود بهترین نقطه اتصال مرز اینچه برون به کریدور شمال _ جنوب

چ بهمن ۱۹ , ۱۴۰۱
رئیس کمیسیون تحقیق مجلس شورای اسلامی گفت: شاهرود بهترین نقطه برای اتصال مرز اینچه‌برون به کریدور شمال – جنوب است. بیش از هشت سال از افتتاح خط ریلی اینچه‌برون – ترکمنستان – قزاقستان می‌گذرد، اما هنوز سطح جابه‌جایی کالا به رقم قابل‌قبولی نرسیده و اتصال اینچه‌برون به کریدور شمال جنوب […]
شاهرود بهترین نقطه اتصال مرز اینچه برون به کریدور شمال _ جنوب