تکثیر و پرورش صدف خوراکی در بوشهر برای صادرات

عقیل امینی در گفت‌وگو با خبرنگار بازار اظهار داشت: نخستین مجوز رسمی کشور برای اجرای طرح آزمایشی تکثیر و پرورش صدف خوراکی در این استان صادر شد.

وی افزود: این صدف خوراکی از صدف‌های بومی کشور است و با توجه به نیاز نداشتن به غذای کنسانتره، هزینه تولید پایینی دارد.

مدیر کل شیلات استان بوشهر خاطر نشان کرد: این نوع صدف از نظر جنبه صادراتی ارزآوری بالایی دارد.

امینی افزود: این صدف خوراکی افزون بر استفاده خوراکی در صنایع دارویی، آرایشی بهداشتی و صنعت تصفیه فاضلاب شهری کاربرد دارد.

وی ادامه داد: در پی صدور پروانه تولید این صدف در سال ۱۴۰۰ اکنون تکثیر آن به شکل آزمایشی با موفقیت اجرا شده و حاصل این تکثیر، ارسال ۵۰ هزار قطعه بچه صدف به استان سیستان و بلوچستان برای پرورش است.

امینی عنوان کرد: مقرر شده است این طرح به شکل آزمایشی در مرکز پژوهشی دانشگاه خلیج فارس و مرکز آبزی‌پروری دلوار در شهرستان تنگستان اجرا و تولید تجاری آن نیز در شهرک زیست فن‌آوری دلوار به زودی اجرا شود.

وی اضافه کرد: با توجه به عدم مصرف خوراکی داخلی، صدف‌ها نقش مهمی را در صنعت صادرات ایفا می‌کنند و این صنعت می تواند به بخش مهمی از صادرات کشور تبدیل شود.

مدیر کل شیلات استان بوشهر گفت: پرورش صدف در کشورمان به عنوان ایده‌ای نو شناخته می‌شود که با گسترش این صنعت و صادرات آن به خارج از کشور، باعث افزایش ارزآوری و همچنین رونق پرورش آبزیان کشور و صادرات محصولات دریاپایه می‌شود.

منبع

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

توقیف یک شناور در بندر عامری و کشف ۱۵۰ میلیارد ریال کالای قاچاق

د خرداد ۱۵ , ۱۴۰۲
به گزارش خبرنگار مانا از بوشهر، سرهنگ ستاد یدالله شرفی با اشاره به تأکید مقام معظم رهبرى در امر مقابله و مبارزه با کالای قاچاق اظهار داشت: مرزبانان پایگاه دریابانی بوشهر با اشراف اطلاعاتی از اقدام قاچاقچیان مبنی بر محموله قاچاق در یک شناور و احتمال تخلیه غیرمجاز بلافاصله موضوع […]