تولید بالغ بر ۴۲ هزار تن ماهی گرمابی در مزارع گیلان

زمان مطالعه: 2 دقیقه

مرین‌پرس/گیلان مدیرکل شیلات گیلان، از تولید ماهیان گرمابی به میزان ۴۲ هزار و ۵۷۵ تن در سطح مزارع پرورشی استان طی سال ۹۹ خبر داد و گفت: نرخ رشد تولید در سطح مزارع پرورش ماهیان گرمابی ۰.۶ درصد است.

عظیم مدبری در گفت وگو با مرین‌پرس، با بیان اینکه در سال ۱۳۹۹ تعداد مزارع پرورش ماهیان گرمابی استان گیلان ۵۳۱۲ واحد مزرعه بود، اظهار کرد: مساحت مفید این مزارع ۱۰ هزار و ۷۰۸ هکتار است.

وی از تولید ماهیان گرمابی به میزان ۴۲ هزار و ۵۷۵ تن در سطح مزارع پرورشی استان طی سال ۹۹ خبر داد و تصریح کرد: از این میزان ۴۱ هزار و ۶۱۹ تن در سطح مزارع گرمابی و ۹۵۶ تن در سطح منابع آب های طبیعی همچون تالاب انزلی تولید و استحصال شده است.

مدیرکل شیلات گیلان، نرخ رشد تولید در سال ۹۹ نسبت به سال ۸۷ در سطح مزارع پرورش ماهیان گرمابی را ۰.۶ درصد دانست و اضافه کرد: ارزش ریالی انواع ماهیان گرمای تولید شده ۹۵۰۰ میلیارد ریال است که در سطح مزارع پرورشی برداشت شده است.

مدبری، کپور، آمور، بیگ هد و فیتوفاک را از بیشترین انواع ماهیان گرمابی پرورشی استان دانست و اضافه کرد: این ماهیان در بازارهای مصرف داخل و خارج استان عرصه می شود.

وی همچنین از آغاز صید کیلکا در دریای خزر خبر داد و خاطرنشان کرد: صید کیلکاماهیان در دریای خزر که از اول فروردین به علت تخم ریزی ممنوع شده بود، در حال حاضر جریان دارد.

مدیرکل شیلان ادامه داد: سالانه بالغ بر ۵۵۰۰ تن کیلکا از دریای خزر صید می‌شود که ۹۵ درصد از ماهیان صید شده در صنایع پودر ماهی برای صنعت دام و طیور و پنج درصد برای صنایع کنسروسازی و بسته بندی جهت مصارف انسانی به بازار عرضه می  شود.

مدبری، کیلکای معمولی، آنچوی و چشم درشت را به ترتیب سه گونه جمعیت غالب کیلکاماهیان در دریای خزر دانست و عنوان کرد: ۲۱۵ صیاد گیلانی با ۳۰ فروند شناور از دریای خزر کیلکا صید می‌کنند.

انتهای پیام

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

ویدئو / صیادان زنگ خطر در دریای خزر را شنیدند، مسئولان نه!

ش تیر 5 , 1400
زمان مطالعه: 2 دقیقه زنگ خطر این‌بار از سوی دریای خزر بلند شده است؛ این صدا را از مقایسه آمار سالیانه صید ماهی‌های استخوانی و خاویاری دریای خزر و انقراض نَسل فُک‌های خزری و صیدهای غیرمجاز و مشکلات ادامه‌دار صیادان و هدایت فاضلاب‌های شهری و سموم به رودخانه‌ها به‌راحتی می‌توان […]
ویدئو / صیادان زنگ خطر در دریای خزر را شنیدند، مسئولان نه!

همچنین بخوانید: