خشکسالی عامل اصلی کاهش تولید ماهی در استان کرمانشاه است

زمان مطالعه: 1 دقیقه

سید فرزاد افضلی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: با ایجاد مکانیزاسیون و مدیریت مزارع می‌توانیم از تأثیر کم‌آبی و حوادث غیرمترقبه بر تولید ماهی پیشگیری و محافظت کنیم.

وی افزود: شهرستان‌های دالاهو و پاوه بیشترین تولید ماهی و آبزیان را در استان کرمانشاه در ماهیان سردابی به خود اختصاص داده‌اند و همچنین شهرستان قصرشیرین در تولید گونه‌های گرمابی شامل؛ آمور، کپور، فیتو، فاگ و بیگ‌هد فعال است.

مدیرکل شیلات کرمانشاه تصریح کرد: ماهیان و آبزیان حیاتشان در گرو وجود منابع آبی مناسب است و قطعاً کاهش این منابع چرخه تولید را در استان کرمانشاه با مشکل رو به رو می‌کند.

تبلیغات

وی ادامه داد: میانگین سرانه مصرف با افزایش تولید در استان کرمانشاه، تاکنون به ۹ کیلو و ۷۰۰ گرم رسیده است که امیدواریم تا پایان سال این مقدار به ۱۰ کیلوگرم برسد.

افضلی گفت: فرهنگ سازی مصرف آبزیان اخیراً باعث افزایش مصرف ماهی در استان کرمانشاه شده است و این قطعاً باعث افزایش سلامت جامعه می‌شود.

منبع

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

توسعه صنعت ارزآور و اشتغالزای میگو در گلستان، نیازمند سرمایه‌گذاری

ج آبان 28 , 1400
زمان مطالعه: 1 دقیقه به گزارش ایرنا، توسعه و تکمیل سایت میگو گمیشان به عنوان بزرگترین سایت پرورش میگو شمال کشور و طرح  مهم بخش کشاورزی گلستان به تاکید کارشناسان زمینه اشتغال ۳۰ هزار نفر را در این استان فراهم می کند. پرورش میگو در خطه گلستان از دهه ۷۰ آغاز شد و اجرای طرح […]