اعلام آخرین وضعیت تخلیه کالاهای اساسی در بنادر ایران/ رشد ۲۷ درصدی تا پایان بهمن ۱۴۰۰

زمان مطالعه: 2 دقیقه



کالاهای اساسی تخلیه شده در بنادر کشور طی ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۰ نسبت به مدت مشابه سال گذشته، رشدی ۲۷ درصدی داشته است.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، میزان تخلیه کالاهای اساسی شامل گندم، جو، ذرت، سویا، برنج، شکر و روغن در بنادر کشور طی ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۰ معادل ۲۴ میلیون و ۳۶۵ هزار و ۶۲ تن بوده که در قیاس با تخلیه ۱۹ میلیون و ۱۶۱ هزار و ۳۵ تنی کالاهای اساسی طی مدت مشابه سال گذشته، رشد ۲۷ درصدی را نشان می دهد.

میزان تخلیه گندم طی ۱۱ ماهه امسال معادل ۵ میلیون و ۹۲۶ هزار و ۳۶۰ تن بوده که نسبت به تخلیه ۳ میلیون و ۲۶۳ هزار و ۱۲۱ تنی در مدت مشابه سال ۹۹، رشد ۸۲ درصدی داشته است.

در این میان میزان تخلیه جو معادل ۲ میلیون و ۹۴۱ هزار و ۱۸۹ تن بوده است که نسبت به تخلیه یک میلیون و ۵۰۴ هزار و ۱۱۵ تنی در مدت مشابه سال گذشته، رشد ۹۶ درصدی را نشان می دهد.

میزان تخلیه ذرت نیز معادل ۸ میلیون و ۵۷۷ هزار و ۶۳۰ تن بوده که نسبت به تخلیه ۸ میلیون و ۷۰۲ هزار و ۱۲۹ تنی در مدت مشابه سال گذشته، کاهش یک درصدی داشته است.

همچنین میزان تخلیه سویا طی ۱۱ ماهه سال جاری معادل ۴ میلیون و ۱۲۰ هزار و ۱۸۳ تن بوده که نسبت به تخلیه ۳ میلیون و ۴۸۵ هزار و ۷۰۸ تنی در مدت مشابه سال ۹۹، رشدی معادل ۱۸ درصد را تجربه می کند.

میزان تخلیه برنج هم معادل ۲۴۸ هزار و ۸۶۴ تن بوده که نسبت به تخلیه ۲۰۶ هزار و ۹۶۰ تنی آن در مدت مشابه سال گذشته، رشدی برابر ۲۰ درصد داشته است.

تخلیه شکر در بنادر کشور در حدود ۹۸۹ هزار و ۲۸۶ تن بوده که نسبت به تخلیه یک میلیون و ۶۴ هزار و ۲۰۴ تنی آن در مدت مشابه سال ۹۹، کاهش ۷ درصدی را نشان می دهد.

همچنین میزان تخلیه روغن در بنادر کشور طی مدت یاد شده معادل یک میلیون و ۵۶۱ هزار و ۵۵۰ تن بوده که نسبت به تخلیه ۹۳۴ هزار و ۷۹۸ تنی این کالای اساسی در مدت مشابه سال قبل، حاکی از رشد ۶۷ درصدی است.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

امضای تفاهمنامه همکاری ميان انجمن مهندسی دریایی ایران و مجله علمی Maritime Policy

ی اسفند 15 , 1400
زمان مطالعه: 2 دقیقه تفاهمنامه همكاری ميان انجمن مهندسی دریایی ایران و مجله علمی Maritime Policy (The Former Iranian Review for Law of the Sea and Maritime Policy) به امضا رسید. به گزارش مرین‌پرس، این تفاهمنامه به‌منظور ایجاد، گسترش، همفکری و همکاری‌ های آموزشی – پژوهشی، مابین انجمن مهندسی دریایی […]

همچنین بخوانید: