موضوعات: شیلات

کهگیلویه و بویراحمد رتبه سوم تولید آبزیان سردآبی کشور را دارد

زمان مطالعه: 2 دقیقه

اسحاق رستمی روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: برنامه افزایش بهره وری با مکانیزه کردن مزارع پرورش ماهی، فعال کردن طرح های راکد، برند سازی ماهی استان برای صادرات به بازارهای جهانی و همچنین ارتقای آموزش و دانش روز در دستور کار است.

وی افزود: ظرفیت سالیانه  استان تولید۲۰ هزار تن ماهی است که از این میزان سالی ۵۰ میلیون قطعه رهاسازی بچه ماهی در مزارع صورت می گیرد که ۲۰ میلیون قطعه آن در داخل استان و مابقی در خارج از استان تهیه می شود.

 مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: از مجموع ۲۰ هزار تن ماهی تولید شده در استان پنج هزار تن در استان مصرف و ۱۵ هزار تن دیگر به استان های دیگر و کشور روسیه و کشورهای حوزه خلیج فارس ارسال می شود.

رستمی ابراز داشت: از ۲۷۰ مزرعه پرورش ماهی استان حدود ۱۰۰ مزرعه در سیل ۱۳۹۹ دچار آسیب شده اند که از این تعداد تقریبا چندین مزرعه خسارت سازه ای و تلفات داشته اند.

وی عنوان کرد: استان ۲ هزار تن تلفات ماهی داشت و ۲۸۰ میلیارد تومان آسیب به مزارع ماهی استان وارد شد.

 مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ۱۰۰ مزرعه پرورش ماهی ۱۶ مورد بیمه محصولات کشاورزی و آبزیان داشتند که هشت میلیارد تومان بیمه به آنها پرداخت کرد.

رستمی بیان کرد: سایر تلفات به استانداری استان و حوزه شیلات ایران ارسال شد اما متاسفانه هنوز ابلاغ و تخصیصی به مزارع ماهی استان صورت نگرفته است.

این استان با ۱۰ درصد تولید ماهیان سردآبی کشور یکی از قطب‌های تولید ماهی قزل آلا در ایران بشمار می رود و کارشناسان اعتقاد دارند که کهگیلویه و بویراحمد با در اختیار داشتن۱۰ درصد منابع آبی و ۱۱ و نیم میلیارد مترمکعب روان آب می تواند حرف های بیشتری در زمینه پرورش ماهی داشته باشد.


 

منبع

مدیر سایت

انتشار
منتشر شده توسط:
مدیر سایت