بررسی روند تکمیل زیرساخت‌های بندر سیبه عراق به عنوان کریدور جدید آبی جنوب غرب ایران

زمان مطالعه: 2 دقیقه



در سفر جمعی از مسئولان ایرانی به عراق اعلام شد زیر ساخت های بندر سیبه بصره عراق بعنوان کریدور جدید آبی در رودخانه اروند در حال تکمیل است.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بنادرودریانوردی، شماری از مسئولان از جمله مدیر بنادر و دریانوردی آبادان ، محمد مولوی از نمایندگان مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی ، فرماندار ویژه آبادان و مدیر عامل سازمان منطقه آزاد اروند در سفر به بصره عراق، آخرین روند تکمیل زیرساخت‌های بندر سیبه را برای برقراری ارتباط دریایی با بندر آبادان بررسی کردند.

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان در این بازدید اظهار کرد : اسکله سیبه در محدوده الواصلیه عراق قرار دارد و فاصله بندر آبادان تا بندر سیبه با شناور یدک کش یک مایل دریایی با مدت زمان ۷ دقیقه است که قطعاً در آینده نزدیک با شناور مسافربری این فاصله زمانی را کمتر می‌کنیم.

مالکی زاده با اشاره به راه‌اندازی خط دریایی آبادان-سیبه عراق، افزود: ظرفیت‌هایی در قالب گردشگری، مسافرت‌های دریایی، جا به جایی کالا و حتی ظرفیت گردشگری پزشکی از طریق این خط دریایی دیده شده است.

مدیر بنادر و دریانوردی آبادان ادامه داد : افزایش و تسهیل  صادرات به عراق ، افزایش فعالان اقتصادی ایران در استان بصره و  همچنین جذب گردشگران عراقی در بخش سلامت و گردشگری از مزایای فعالیت دو بندر آبادان و بندر سیبه عراق است.

مالکی زاده خاطر نشان کرد: اینگونه که طرف عراقی اعلام کرد ، بندر سیبه بصره عراق در خردادماه ۱۴۰۲  فعالیت خود را آغاز خواهد کرد.

جاسم احمد ، مالک بندر سیبه عراق گفت: ساختمان گمرک و اداری بندر سیبه عراق به صورت کامل آماده شده و ساختمان این بندر ظرفیت پذیرش ۶۰۰ مسافر را دارد.

اسکله سیبه در محدوده الواصلیه عراق قرار دارد و فاصله بندر آبادان تا بندر سیبه با شناور یدک کش یک مایل دریایی برابر با ۷ دقیقه است.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

احداث بزرگترین بندر ذخیره سازی متانول در سنگاپور

ش اردیبهشت 16 , 1402
زمان مطالعه: 2 دقیقه به گزارش گروه بین‌الملل مانا به نقل از سایت مؤسسه DNV؛ این بندر ذخیره سازی از سوی  سازمان صنایع شیمیایی سنگاپور (SCIC-SDO) و با  حمایت  اداره دریایی و بندری سنگاپور MPA و مشورت و همکاری چند گروه کاری ذی‌نفع از کشور‌های دارنده صنعت کشتیرانی به منظور […]

همچنین بخوانید: