به گزارش مرینپرس، امیر دریادار حسین خانزادی با بیان اینکه موضوع بدون سرنشینها امروز موضوع روز دنیاست و همه به دنبال استفاده از بدونسرنشین ها هستند اظهار کرد: شاید یکی از مهمترین ویژگیهای آن نداشتن تلفات انسانی در صحنههای نظامی و غیرنظامی است. فناوری این حوزه به سرعت در حال دگرگونی است.
فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: ظرفیت، توانایی و قابلیت جدید بدونسرنشین ها را متحول میکند، سرعت و دقتش را بالا میبرد و اندازه اش را مناسب میکند. در بخش نظامی به فناوری بدون سرنشین توجه جدیتری شده است و تمام کشورهای دنیا به این سمت میروند. ذکاوت نیروی انسانی، توانایی صنعتی و دانش مرتبط با آن موضوعی است که باعث تفاوت کشورها در این زمینه میشود.
وی عنوان کرد: در نیروی دریایی ارتش، ما سال گذشته رونمایی از پهپاد عمود پرتاب پلیکان را داشتیم و اکنون تواناییهای آن را بهینه کردهایم و در آینده نزدیک ممکن است ارائهای داشته باشیم، این موضوع برای دشمنان باید غافلگیر کننده باشد.
برنامه نیروی دریایی ارتش برای توسعه ناوگان بالگردی و هوایی نداجا
مقام ارشد نظامی ایران با تاکید بر اینکه توسعه بالگردی و پروازیها وابسته به بلوغ فناوری است تصریح کرد: هر میزان در صحنه هوایی ظرفیتهای فناورانه کشور رشد کند در بخش نیروی دریایی هم از آن استفاده میشود. امروز کشور ما در هواپیماهای جنگنده پیشرفت زیادی داشتهاست؛ هر چقدر پیشرفت بیشتر باشد ماحصل آن در همه بخشهای ارتش جمهوری اسلامی ایران، نیروهای مسلح و نیروی دریایی تسری پیدا میکند.
دریادار خانزادی با اشاره به اینکه موضوعی که امروز بسیار مورد توجه نیروی دریایی قرار دارد توان بالگردها است و نیروی دریایی از پیشرفتهترین بالگردها برخوردار است خاطرنشان کرد: در گذشته روی بالگردها موشکهای وایل گایدنس نصب بود که تا انتهای مسیر برخورد با یک سیم هدایت میشد اما این موضوع مورد پسند ما نبود و فناوری آن را تغییر دادیم و تسلیحات خاص خود را روی آن نصب کردیم.
وی عنوان کرد: در بالگردهای ضد زیردریایی هم به همین شکل است. ما پیشرفتهترین سونار دنیا، پیشرفتهترین تکنیک یافتن زیردریایی و پیشرفتهترین اژدر دنیا را برای حمله به زیردریایی در اختیار داریم و در بالاترین سطح فناوری موجود در بحث هوا دریا هستیم، اما توسعه ناوگان موکول به پیشرفتهای دفاعی امنیتی جمهوری اسلامی در بحث پرواز است.