سود ۱۰۰ میلیارد دلاری ناوگان کانتینری جهان تا پایان ۲۰۲۱

زمان مطالعه: 1 دقیقه

سود ۱۰۰ میلیارد دلاری ناوگان کانتینری جهان تا پایان ۲۰۲۱

 

به گزارش مرین‌پرس؛ مؤسسه drewry براساس جدیدترین برآورد و پیش‌بینی‌ها اعلام کرد در پی غلبه بر ویروس کرونا در بسیاری از کشور‌ها علی‌رغم اختلال در برخی از سیستم‌های حمل و نقلی و بندری نرخ حمل بار کشتی‌های کانتینری از ابتدای سال ۲۰۲۱ به طور متوسط ۵۰ درصد افزایش یافته است. این موضوع بیانگر آن است که خطوط کشتیرانی کانتینری با سود قابل توجهی  تا پایان سال مواجه خواهد شد به گونه‌ای که سود ناخالص حمل و نقل کانتینری جهان افزون  بر ۱۰۰ میلیارد دلار خواهد شد.

بر اساس این گزارش سود ناخالص شرکت‌های کانتینری در سه ماهه اول سال جاری میلادی ۲۷ میلیارد دلار را ثبت کردند در حالی‌که در مدت مشابه سال ۲۰۲۰ این رقم ۱.۶ میلیارد دلار بود. نکتۀ قابل اهمیت این است که در کل سال ۲۰۲۱ حمل و نقل کانتینری جهان ۲۵ میلیارد دلار سود ناخالص داشت.

این گزارش حاکی است افزایش نرخ حمل بار کانتینری و سود آوری آن‌ها در شش ماهه اول سال ۲۰۲۱ باعث شده که از نظر برخی کارشناسان دریایی، حمل و نقل کانتینری به عنوان (شرور سودجو) شناخته شود که نسبت به نیاز‌های مشتریان خود دلسوز نیستند.

یکی از کارشناسان موسسه drewry در این ارتباط گفت: تقاضا برای کالا‌های کانتینری خیلی سریع در حال افزایش است که شرکت‌های حمل و نقل کانتینری از این فرصت استفاده کرده و نرخ حمل بار را افزایش می‌دهند.

در این ارتباط باید گفت: ناوگان حمل  و نقل کانتینری آنقدر سریع رشد نمی‌کند تا بتواند تقاضای سیر‌ی ناپذیر بازار را تأمین کند.

به گفتۀ وی بازار حمل و نقل کانتینری به خاطر مشکلات ممکن است در طولانی مدت با کمبود عرضه مواجه شود، اما شرایط حاکم بر جهان نشان می‌دهد که سود‌آور‌ی تا پایان سال ۲۰۲۲ ادامه یابد.

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

عملکرد سه ماهه گروه طراحی ساخت و تعمیرات شناورهای متوسط ایزوایکو – ایزوایکو

ج تیر 18 , 1400
زمان مطالعه: 1 دقیقه   ایزوایکو در بخش تعمیر شناورها توانسته توان و دانش خود را ارتقاء دهد و تعمیرات تخصصی هرگونه شناور را در کوتاهترین زمان ممکن و بالاترین کیفیت انجام دهد که این مهم جز با کار و تلاش شبانه […]

همچنین بخوانید: