بایستی برای نیروهای شاغل در حوزه دریا ایجاد جذابیت کنیم/  تا پایان سال، هزار نفر از نخبگان در دستگاههای اجرایی از جمله سازمان بنادر جذب می شوند/ برگزاری نشست مشترک با وزیر علوم برای تربیت نیروی متخصص در رشته‌های مرتبط با دریا و سواحل در دانشگاهها

زمان مطالعه: 4 دقیقه



معاون رییس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور در خصوص تقویت نیرو‌های متخصص در حوزه دریایی، گفت: بایستی برای نیروهایی که اکنون در رشته های مرتبط دریا متخصص هستند، ایجاد جذابیت کنیم که از ظرفیت‌شان استفاده شود، در تعامل با بنیاد ملی نخبگان نیز به دنبال جذب چنین نیروی هایی هستیم که تا پایان سال، یکهزار نفر از نخبگان شناسایی می‌شود که بخشی از این سهمیه برای سازمان بنادر کشور است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان، “میثم لطیفی” روز پنجشنبه در حاشیه بازدید از بخش‌های مختلف بندر شهید رجایی ، پیگیری مصوبات سفرهای استانی دولت سیزدهم و همچنین بررسی مسائل سازمان‌ها و دستگاه‌هایی مانند سازمان بنادر که در این خطه از کشور نقش اصلی را در حوزه تجارت و صادرات و واردات دارند را یکی از اهداف خود از سفر به هرمرگان اعلام کرد و گفت: با توجه به سیاست‌های دولت در راستای افزایش تعاملات با همسایگان و توسعه صادرات و واردات در عرصه بین‌الملل، باید بتوانیم نرم افزار متناسب با آن در حوزه نیروی انسانی و ساختار را نیز اصلاح نماییم تا این ساختار با بهره‌وری بالاتری فعالیت کند.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه با توجه به بررسی کارشناس‌ها و مجموعه‌های دستگاه‌های اجرایی استان هرمزگان برای جذب نیرو هم از بین نخبگان و هم نیروی‌های بومی استفاده خواهد شد، افزود: با فعال شدن مراکز آموزشی در حوزه تربیت نیروی متخصص در این استان، کمبودهای سال‌های گذشته با سرعت مضاعفی جبران می‌شود. 

معاون رییس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه در حوزه ساحل، فراساحل و پسکرانه مجموعه‌های فعالی وجود دارند، تصریح کرد: با توجه به مطالعات قبلی و مشاهدات میدانی، باید مدیریت واحد و منسجم در حوزه مدیریت سواحل و بنادر داشته باشیم.

به گفته لطیفی؛ ارگان‌های مختلفی به دنبال تسهیل تجارت هستند اما گاهی اوقات، موازی‌کاری‌ها شرایط را برای تجار سخت می‌کند، لذا علیرغم اینکه بخشی از نیازهای کشور باید از طریق واردات از بنادر تامین شود، ضرورت دارد جهت‌گیری حوزه بنادر بجای واردات محوری بیشتر به سمت صادرات برود.

رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور با بیان اینکه ظرفیت‌های داخلی کشور رو به توسعه است، اظهار داشت: بخش عظیمی از اقتصاد در حوزه صادرات و واردات در حوزه دریایی است و این امکان وجود دارد که ساختار بنادر به این سمت حرکت دهیم.

وی تصریح کرد: در راستای افزایش بهره‌وری، باید نیروی انسانی متخصص برای امور ساحل و فراساحل جذب شوند، لذا هرچه به سمت تخصصی شدن و استفاده از نیروهای متخصص پیش برویم، منافع آن برای مردم این استان و هم کل کشور خواهد بود.

معاون رییس جمهور ادامه داد: توقف بیش از حد کشتی‌ها روی دریا و در کنار اسکله‌ها ، هزینه‌های زیادی به دولت وارد می‌کند، که برای کاهش میزان توقف کشتی‌ها می‌توان با اصلاح فرآیندها و اتصال سامانه‌های بین ارگان‌های ذیربط همچون گمرک، شیلات، بنادر و وزارت بازرگانی فرآیند خدمت رسانی را تسهیل کرد. 

وی  در خصوص رویکرد سازمان امور استخدامی کشور برای تقویت نیروهای متخصص در سازمان‌هایی مثل بنادر و دریانوردی نیز گفت: دانشگاه‌هایی در حوزه تربیت نیروی متخصص در رشته‌های مرتبط با دریا و سواحل وجود دارد و در همین راستا و بعد از این سفر، نشستی نیز با وزیر علوم برای تربیت و جذب نیروهای متخصص برگزار خواهیم کرد.

لطیفی در پاسخ به این سوال که سازمان امور اداری استخدامی کشور برای تقویت نیرو‌های متخصص در حوزه دریایی، چه سیاست و رویکردی را دنبال می‌کند، گفت: دانشگاه‌هایی وجود دارد که در حوزه تربیت نیرو که در رشته‌های مربوط به مهندسی در حوزه‌های ساحل و فراساحل فعالیت می‌کنند و ما در تلاشیم بتوانیم از هم‌اکنون پیش‌بینی‌های لازم ا در سند آمایش آموزش عالی ببینیم و نسبت به تقویت نیرو برای میان مدت اقدام کنیم.

به گفته رییس سازمان امور استخدامی کشور، بایستی برای نیروهایی که اکنون در رشته های مرتبط دریا متخصص هستند، ایجاد جذابیت کنیم که از ظرفیت‌شان استفاده شود، در تعامل با بنیاد ملی نخبگان نیز به دنبال جذب چنین نیروی هایی هستیم که تا پایان سال، یکهزار نفر از نخبگان شناسایی می‌شود که بخشی از این سهمیه برای سازمان بنادر کشور است.

معاون رییس‌جمهور گفت: اگر کار به دست ما باشد هر هزار نخبه را در دستگاه‌های اجرایی قبول می‌کنیم اما تنوع رشته داریم و ابتدا باید بدانیم ورودی نخبگان چقدر است تا حرکتی در این مجموعه ایجاد شود.

لطیفی در پایان از آمادگی برای 100 مجوز استخدام در مشاغل اختصاصی ادارات استان هرمزگان خبرداد و افزود: برای دستگاه‌هایی مثل گمرک و بنادر باید جداگانه بررسی شود. 

بنا بر این گزارش، میثم لطیفی معاون رییس جمهور و رییس سازمان امور استخدامی کشور، در سفر به هرمزگان از زیرساخت ها و ظرفیت های دریایی و بندری استان در بنادر شهید حقانی، شهید باهنر و بندر چندمنظوره خمیر بازدید کرد.

بازدید از مرحله سوم طرح توسعه بندر شهید رجایی، ساختمان مرجع دریایی این بندر و فعالیت های این بندر،  بخش دیگری از برنامه‌های امروز لطیفی در هرمزگان بود

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

برای بنادر کوچک تا دهه فجر خبرهایی خوبی خواهیم داشت/ در صورت تایید سازمان اداری و استخدامی کشور، آماده جذب نیروهای متخصص در صنعت حمل و نقل دریایی کشور هستیم

پ آذر 3 , 1401
زمان مطالعه: 4 دقیقه معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی دریانوردی با اشاره به اقدامات سازمان بنادر در راستای سیاست های دولت سیزدهم و توسعه اقتصاد دریامحور  گفت:  نگاه مردمی دولت به طرح‌هایی که می‌تواند توسعه اقتصاد محلی، اقتصاد شهرهای ساحلی و حتی […]

همچنین بخوانید: