ساخت دستگاه آب شیرین کن از حرارت بلااستفاده موتور لنج

اختراع سعید اشکش عضو انجمن علمی دانشجویی برق دانشکده امام خامنه‌ای بوشهر با عنوان ساخت دستگاه آب شیرین کن از حرارت بلا استفاده موتور لنج در جشنواره بین المللی حرکت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری شایسته تقدیر اعلام شد.

لنج باری صیادی در خلیج فارس

به گزارش مارین‌پرس، دستگاه ابداعی دانشجوی بوشهری آب شیرین کن رطوبت زنی و رطوبت زدایی نوآورانه و ارتقا یافته است که توانایی نمک زدایی آب دریا را با دمای کمتری نسبت به روش‌های پیشین داراست.

دلیل منحصر به فرد و متمایز بودن این دستگاه نسبت به روش‌های مشابه دیگر وجود یک فن شتاب دهنده جریان هوا بین اپراتور و کندانسور است که سبب افزایش راندمان تولید و کاهش حجم و وزن و در نتیجه کاهش هزینه آن شده است.

نصب و استفاده این دستگاه آب شیرین‌کن در لنج‌های صیادی باعث تولید آب کاملا بهداشتی و با کیفیت برای رفع نیاز مصرفی آن‌هاست.

لنج‌های صیادی و تجاری از مهمترین عوامل امرار معاش در نوار ساحلی خلیج فارس و دریای عمان است که همواره برای تامین آب شرب و شستشوی مورد نیازشان با مشکل مواجه‌اند و مجبور به خرید آب مخزن تعبیه شده در لنج هستند.

در معرفی کاربرد صنعتی این اختراع بیان شده است: این سیستم به دلیل کارکرد در دمای کم و حجم بسیار کم آن قادر است با تامین یک منبع حرارتی مجزا، برای مصرف آشامیدنی، صنعتی و کشاورزی مورد استفاده قرار گیرد.

سعید اشکش مبدع این دستگاه کاربردی دانشجوی کارشناسی ابزار دقیق و موسس شرکتی دانش بنیان در بوشهر است.

به گزارش مارین‌پرس، در استان بوشهر ۳۰۰   فروند لنج صیادی و سفاری وجود دارد.

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

آغاز پایش زیستگاه های لاک پشت های دریایی در سیستان و بلوچستان

د مرداد 27 , 1399
مدیرکل حفاظت محیط زیست سیستان و بلوچستان گفت: با شروع فصل تخم گذاری لاک پشت های دریایی در سواحل استان سیستان و بلوچستان، پایش زیستگاه های تخم گذاری و اجرای برنامه های حفاظتی با حمایت سازمان منطقه آزاد چابهار آغاز شد.
پایش لاک‌پشت‌های دریایی چابهار

شاید برای شما جالب باشد