حمل دریایی کانتینری بین روسیه و هند افزایش می‌یابد

چهارشنبه, ۷ تیر ۱۴۰۲

از دیگر رسانه‌ها

معاون بخش لاینر و لجستیک گروه روسی فسکو پیش‌بینی کرد که حمل‌و‌نقل دریایی کانتینری مستقیم بین روسیه و هند از ۷۶ هزار TEU در سال ۲۰۲۲ به ۸۹ هزار TEU در سال ۲۰۲۳ افزایش یابد.

به گزارش پایگاه خبری ترابران به نقل از مانا، در حالی‌که اخبار منتشره از سوی مراجع دیپلماتیک از اراده روسیه درباره جایگزینی کریدور شمال-جنوب به جای کانال سوئز برای مبادلات تجاری دریایی با هندوستان و جنوب آسیا خبر می‌دهند، معاون بخش لاینر و لجستیک گروه روسی فسکو، در انجمن اقتصادی بین‌المللی سن‌پترزبورگ گفت: «ما انتظار داریم حمل‌و‌نقل دریایی کانتینری مستقیم بین روسیه و هند از ۷۶ هزار TEU در سال ۲۰۲۲ به ۸۹ هزار TEU در سال ۲۰۲۳ افزایش یابد.»

به گفته ماسلوف، ژرمن ماسلوف محموله‌های اصلی وارداتی به روسیه سرامیک و حبوبات، مصالح ساختمانی و محولات صادراتی به هند محصولات شیمیایی معدنی و کاغذ هستند.

او می‌گوید: «گروه فسکو محمولات مختلف بین بندر ولادی وستوک (شرق دور روسیه) و بنادر آسیایی را با بیش از ۳۰ فروند کشتی حمل می‌کند.»

ماسلوف می‌افزاید: «ما یک خط حمل منظم کانتینر بین هند و سن‌پترزبورگ -از طریق کانال سوئز- باز کرده‌ایم و با موفقیت محموله‌ها را به بندر موندرا در سواحل غربی هند ارسال می‌کنیم.»

او وعده داد که فسکو ظرف یک ماه دیگر یک خط مستقیم رفت و برگشت برای حمل کانتینر بین بندر نووروسیسک در دریای سیاه و بندر ناواشیوا در سواحل غربی هند راه‌اندازی می‌کند تا سرویس FESCO Indian Line بین بنادر هند و نووروسیسک، جغرافیای خدمات حمل‌و‌نقل کانتینری خود را گسترش دهد.

هندوستان نیز به‌صورت فعال در حال توسعه حمل‌و‌نقل محمولات خود از طریق دریا با سایر کشورهاست و بنادر خاور دور روسیه را یکی از امیدوار‌کننده‌‌ترین مسیرها برای این کار می‌داند.

ماسلوف هنگام صحبت درباره منطقی بودن استفاده از مسیر دریای شمال یادآور شد که FESCO به مدت دو سال با موفقیت محموله را از طریق مسیر دریای شمال به خاور دور منتقل و تاکید کرد که شرکای تجاری فسکو نیازی به نگرانی درباره ایمنی حمل محمولات از طریق مسیر قطب شمال (NSR) ندارند.

مبادلات تجاری دریایی روسیه سالانه بالغ بر ۸۵۰ میلیون تن است که حدود ۱۱ درصد از آن از طریق مسیر قطب شمال و ۲۶ درصد آن از طریق بنادر شرق دور آن کشور انجام می‌شود.

او تاکید کرد: «ما پتانسیل زیادی داریم و در حال ایجاد پل‌هایی برای اتصال شرکت‌های تجاری در کشورهای مختلف جهان هستیم.»


منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

توقیف یک شناور و کشف بیش از ۲۲۰ میلیارد ریال کالای قاچاق در بندر دیلم

چ تیر ۷ , ۱۴۰۲
به گزارش خبرنگار مانا از بوشهر، سرهنگ ستاد یدالله شرفی با اشاره به رصد شبانه‌روزی شناور‌ها در خلیج‌فارس اظهار داشت: مرزبانان پایگاه دریابانی گناوه موفق شدند با رصد و اشراف اطلاعاتی در ورود و خروج شناوران، یک فروند لنج باری حامل کالای قاچاق را در بندر دیلم شناسایی و متوقف […]