مرگ ۹۰ درصد مرجان‌های خلیج چابهار 

زمان مطالعه: 1 دقیقه

مرگ ۹۰ درصد مرجان‌های خلیج چابهار 

 

به گزارش خبرنگار مرین‌پرس، داوود میرشکار در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی تالاب‌ها در سازمان محیط زیست برگزار شده بود در پاسخ به سوأل خبرنگار مرین‌پرس در خصوص وضعیت مرجان‌های خلیج فارس و دریای عمان گفت: پایش مرجان‌های خلیج فارس و دریای عمان هر‌ساله به عنوان یکی از مهمترین پروژه‌های معاونت محیط زیست دریایی انجام می‌شود.

مدیرکل دفتر حفاظت از زیست بوم‌‎های دریایی و سواحل دریایی سازمان محیط زیست، ادامه داد: در آخرین بازدید از آبسنگ‌های مرجانی خلیج چابهار که دو هفتۀ پیش صورت گرفت، مشخص شد که حدود ۹۰ درصد مرجان‌های این خلیج دچار سفید شدگی شده‌اند.

وی در ادامه گفته‌های خود مهمترین دلیل این امر را به گرمایش کرۀ زمین و افزایش دمای آب مرتبط دانست و گفت: افزایش دما نقش بسیار مهمی در سفید‌ شدگی مرجان‌ها دارد که البته  یک دلیل دیگر سفید شدگی مربوط به کدورت آب است.

میرشکار در خصوص وضعیت مرجان‌های خلیج فارس نیز اذعان داشت: در جزایر خارگ، خارکو و نایبند سفید شدگی آبسنگ‌های مرجانی را داریم، وضعیت مرجان‌ها در جزیره کیش بهتر است، جزیره سیری کمترین تلفات را داشته و سایر جزایر که در دهانۀ خلیج فارس قرار دارند  در شرایط خوبی به سر می‌برند.

به گفته مدیرکل دفتر حفاظت از زیست بوم‌‎های دریایی و سواحل دریایی سازمان محیط زیست، در جزیره کیش سلامت آبسنگ‌های مرجانی تا عمق پنج متر تایید شده است.

این مقام مسئول در سازمان حفاظت محیط زیست، یادآور شد: قرار است هفتۀ آینده نشست‌هایی برای ارائه راهکار‌هایی با هدف کاهش رسوب گذاری و کدورت آب در خلیج چابهار انجام شود تا بیشتر از این آبسنگ‌های مرجانی این بخش نابود نشوند.

وی اظهار امیدواری کرد: با همکاری دستگاه‌های مرتبط و انجام برنامه‌ریزی‌های دقیق در بخش‌های مختلف، شاهد کاهش مرگ و میر مرجان‌های خلیج فارس و دریای عمان باشیم.

منبع

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

ظرفیت یک میلیون تنی پرورش ماهی در قفس در دریای خزر

س بهمن 14 , 1399
زمان مطالعه: 1 دقیقه نبی الله خون میرزایی در حاشیه سفر دو روزه به استان گیلان در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: گیلان قطب برجسته فعالیت‌های شیلاتی در رده‌های مختلف پرورش فرآوری و سایر زمینه‌ها است. وی افزود: مصرف سرانه ماهی در سال ۵۷ یک کیلوگرم در سال بود […]

همچنین بخوانید: