ساخت اولین دکل‌ حفاری کاملا ایرانی در ایزوایکو

زمان مطالعه: 2 دقیقه

تفاهمنامه ‌ای با موضوع بومی سازی و ساخت دکل حفاری پایه دار دریایی (ویژه حفاری در آب های کم عمق) مابین شرکت مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) و شرکت حفاری شمال به امضا رسید.

به گزارش مرین‌پرس، در خلال بیست و پنجمین نمایشگاه بین المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، تفاهمنامه ‌ای مابین شرکت مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران (ایزوایکو) و شرکت حفاری شمال با موضوع بومی سازی و ساخت دکل حفاری پایه دار دریایی (ویژه حفاری در آب های کم عمق) به امضا رسید.

مدیرعامل شرکت مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران در تشریح این خبر گفت: شرکت ایزوایکو با وسعت ۱۱۰۰ هکتار و دارا بودن تجهیزات منحصر به فرد، بزرگترین زیرساخت دریایی کشور است.

حمید رضائیان اصل با اشاره به ورود ایزوایکو به بازار تعمیرات ریگ های حفاری از سال ۹۰ تا کنون گفت: ایزوایکو برای نخستین بار با تعمیر موفق سکوی مدرس توانایی خود را در این بخش به اثبات رساند تا جایی که امروز این شرکت به عنوان هاب تعمیرات ریگ ‌های حفاری در کشور است.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی کشتی ‌سازی خلیج فارس با اشاره به تعرفه های رقابتی شرکت ایزوایکو تصریح کرد: تعرفه تعمیرات در شرکت ایزوایکو نسبت به شرکت های کشتی سازی در منطقه ۳۰ درصد ارزان تر و به صرفه تر است.

رضائیان اصل در ادامه با قدردانی از مدیران ارشد شرکت حفاری شمال از حسن اعتماد آنها نسبت به ایزوایکو تشکر کرد و گفت: این اتفاق نقطه عطفی در صنعت دریایی و صنعت حفاری کشور خواهد شد و نام همه‌ شما در تاریخ این صنعت به ثبت خواهد رسید.

وی در پایان با اشاره به زنجیره ساخت دکل‌ های حفاری در کشور تصریح کرد: ساخت دکل ‌های حفاری در شرکت ایزوایکو باعث فعال شدن زنجیره‌ تولید در کشور خواهد شد این زنجیره علاوه بر اشتغالزایی پایدار صنایع کوچک و پایین دستی را نیز فعال می ‌کند و به تبع آن رونق اقتصادی ایجاد می شود.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

پایان طولانی ‌ترین عملیات کشش لوله دریا در پایانه نفتی جاسک

س بهمن 7 , 1399
زمان مطالعه: 2 دقیقه سرپرست طرح پایانه نفتی جاسک از تکمیل عملیات کشش خط لوله دریا از ساحل نخستین مسیر زیردریایی این طرح خبر داد. به گزارش مرین‌پرس، سرپرست طرح پایانه نفتی جاسک، کشش خط لوله دریا از ساحل (Shore Pulling) پایانه نفتی جاسک به طول ۲.۵ کیلومتر را طولانی […]

همچنین بخوانید: