نشست معاون آموزشی وزارت علوم و مدیرکل بنادر و دریانوردی گیلان/ استقبال وزارت علوم از برنامه سازمان بنادر در ایجاد دانشگاه دریایی

زمان مطالعه: 2 دقیقه



معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دیدار با مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان، با استقبال از ایجاد دانشگاه دریایی و رشته های دریانوردی توسط سازمان‌بنادر، آن را اقدامی ارزشمند و در راستای نیاز کشور توصیف کرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، قاسم عموعابدینی معاون آموزشی وزارت علوم تحقیقات و فناوری ظهر پنجشنبه ۲۴ آذر ماه در نشست مشترک با مدیرکل بنادرودریانوردی بنادرودریانوردی استان گیلان در بندر انزلی، با اشاره به تحول نظام آموزشی در کشور اظهار داشت: در تحول آموزشی که در دستور کار قرار داده ایم به دنبال آموزش هدفمند و نیاز محور هستیم و برنامه ایجاد دانشگاه دریایی و رشته‌های دریانوردی ارائه شده توسط اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان که در راستای نیاز کشور برنامه ریزی شده، بسیار ارزشمند است.

وی با بیان اینکه موافق برنامه ارائه شده توسط اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان هستم، اذعان داشت: موضوع دریا و آموزش جز برنامه هفتم توسعه و سیاست های ابلاغی توسط مقام معظم رهبری است.

معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، دانشگاه گیلان را جز ۱۰ دانشگاه برتر کشور دانست و گفت: باید برنامه جامعی صورت بپذیرد و توافقنامه ای نیز بین دانشگاه گیلان و اداره کل بنادر و دریانوردی استان گیلان به منظور ایجاد دانشکده ای با نام دانشکده دریانوردی و فناوری دریایی انجام شود.

عموعابدینی تاکید کرد: با ایجاد دانشکده دریانوردی و فناوری دریایی به طور کامل موافق هستیم اما باید زیرساخت ها آماده بشود.

حسین‌یونسی؛ مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان نیز  در این دیدار  با اشاره به قدمت و پیشینه صنعت دریانوردی در استان گیلان اظهار داشت: بندرانزلی پرسابقه ترین و تخصصی ترین بندر تجاری کشور است.

وی با بیان اینکه استان گیلان در تامین دریانورد نسبت به جمعیت جز برترین ‌های کشور است، تصریح کرد: گیلان استانی دریانورد پرور است چراکه بر روی اکثر کشتی های ایرانی حداقل یک دریانورد گیلانی را مشاهده می کنید.

به گفته یونسی؛ با توجه به پتانسیل های شمال کشور و استان گیلان نیازمند دانشگاه تخصصی برای دریانوردان هستیم.

مدیر کل بنادر و دریانوردی استان گیلان با اشاره به کمبود دریانورد در سطح جهانی خاطرنشان کرد: این کمبود در سال های آینده در کشور نیز حس خواهد شد که سعی داریم با همراهی و کمک وزارت علوم و دانشگاه های برتر کشور، رشته های دریانوردی و دانشگاه دریایی در گیلان ایجاد شود تا علاوه بر مبحث آموزش دریانوردان، در آینده شاهد صادرات سرمایه اجتماعی و انسانی نیز به جهان باشیم.

گفتنی است، در این نشست مشاور اجرایی معاون آموزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی و همچنین مدیر امور آموزشی دانشگاه گیلان حضور داشتند و پس از این نشست از زیرساخت ها و توانمندی های مجتمع بندری انزلی نیز بازدید کردند.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

یکی از دغدغه‌ های صنعت دریایی، فرسودگی ناوگان ملی است

ج آذر 25 , 1401
زمان مطالعه: 2 دقیقه مرین‌پرس دبیر انجمن صنفی دریانوردان گفت: یکی از دغدغه های مشترک صنف و صنعت دریایی ، فرسودگی ناوگان ملی و پایین آمدن سطح ایمنی کار در دریا و ناوگان تجاری کشور است. ​به گزارش مرین‌پرس ، سامان رضایی، دبیر انجمن صنفی دریانوردان در مورد اهمیت تجاری […]

همچنین بخوانید: