سرمایه گذاری دولت ژاپن برای احداث آب شیرین کن در جزیره قشم

زمان مطالعه: 2 دقیقه
سرمایه گذاری دولت ژاپن برای احداث آب شیرین کن در جزیره قشم

سرمایه گذاری دولت ژاپن برای احداث آب شیرین کن در جزیره قشم

 

به گزارش پایگاه خبری گفتمان دریا؛ و به نقل از سازمان منطقه آزاد قشم، افشار فتح الهی اظهار کرد: براساس مفاد تفاهم‌ نامه منعقده یک دستگاه آب شیرین کن با تاسیسات کامل به ظرفیت ۱۲۰ متر مکعب در روستای دوستکو جزیره قشم احداث خواهد شد.

وی ادامه داد: شرکت آب، برق و تاسیسات قشم و دولت ژاپن هر کدام برای احداث این آب شیرینکن ۵۰ درصد مشارکت خواهند داشت و طبق پیش بینی ها ظرف سه ماه به بهره برداری خواهد رسید.

به گفته فتح الهی، احداث آب شیرین کن دوستکو، تنش آبی بیش از ۵۰۰ نفر از روستانشینان غرب جزیره قشم را برطرف خواهد کرد.

در دیدار افشار فتح الهی و کازو توشی آیکاوا با سفیر ژاپن و نماینده ارشد دفتر جایکا در خصوص ظرفیت های متعدد اقتصادی و گردشگری جزیره قشم به عنوان بزرگترین جزیره غیر مستقل جهان و توسعه روابط دو جانبه با دولت ژاپن گفت و گو صورت گرفت و سفیر ژاپن نیز با متمایز خواندن ویژگی های قشم، از توسعه همکاری ها استقبال کرد.

در این دیدار آسوما تاناکا، نماینده ارشد دفتر جایکا در ایران، جمعی از معاونان و مدیران سازمان منطقه آزاد قشم نیز حضور داشتند.

جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.

این جزیره که بزرگ‌ ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فرا ساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی‌ های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از راهبردی ترین جزایر ایران و خلیج فارس است.

از سوی دیگر، ویژگی‌ های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.

منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می‌ شود.

این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه‌ ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بین‌المللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.

اهداف و محورهای اصلی فعالیت‌ های این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی‌ بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک‌ های انرژی است.

 

درباره اخبار همکاری های بین المللی دریایی بیشتر بخوانید:

 

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

اجرای طرح توریسم دریای عمان از طریق شورای توسعه مکران

ی بهمن 30 , 1401
زمان مطالعه: 2 دقیقه احمد تجری در گفتگو با مرین‌پرس اظهار داشت: وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی در طول یکسال اخیر یکی از اولویت‌های توسعه گرشگری کشور را در منطقه مکران قرار داده است. مدیر‌کل سرمایه‌گذاری، زیرساخت‌ها و مناطق نمونه گردشگری وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، […]

همچنین بخوانید: