افزایش سرعت شناورهای سپاه به ۱۱۰ نات

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش خبرگزاری مهر، سردار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه شامگاه دوشنبه در گفتگویی تلویزیونی درباره آخرین دستاوردهای این نیرو در حوزه تقویت توان رزم، اظهار داشت: دو شناور دیگر از کلاس شهید سلیمانی در دست ساخت داریم که یکی شناور شهید حسن باقری و بعدی شناور شهید صیاد شیرازی که یکی را وزارت دفاع و دیگری را نیروی دریایی سپاه ساخته است.

وی با بیان اینکه شناور شهید باقری آماده است و در سال جدید رونمایی می‌شود، افزود: شناور شهید باقری توان مقابله با هواپیماهای دشمن تا فاصله ۱۵۰ کیلومتری را دارد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه درباره ناو شهید مهدوی نیز که اخیراً به ناوگان این نیرو پیوسته است، گفت: در ناو شهید مهدوی انواع پهپادهای انتحاری و شناسایی و پهپادهای عمودپرواز حضور دارند که برد پهپادهای انتحاری در ناو شهید مهدوی به ۱۳۰۰ کیلومتر می‌رسد.

سردار تنگسیری عنوان کرد: شناورهای طارق نیروی دریایی سپاه به موشک‌های ۱۸۰ کیلومتری مجهز شده‌اند که توسط نیروی دریایی سپاه طراحی و تولید شده است و این شناور می‌تواند با ۶۰ نات سرعت این موشک را شلیک کند.

وی درباره تجهیز شناورهای نیروی دریایی سپاه به موشک‌های پدافندی با بیان اینکه دغدغه فرماندهان ما این بود برای پوشش هوایی شناورها فکر کنیم، خاطرنشان کرد: روی شناور عاشورا موشک کوثر ۲۰۰ را تعریف کردیم و این موشک ۱۰ کیلومتر برد دارد. همچنین موشک نواب را صنایع هوافضا ودجا تولید کرده که موشکی عمود پرتاب است و روی شناور ذوالفقار که ۷۰ نات سرعت دارد نصب شده است.

فرمانده نیروی دریایی سپاه ادامه داد: روی این شناور ۴ فروند موشک نواب نصب شده است؛ همچنین شناور شهید سلیمانی هم مجهز به موشک نواب است و روز گذشته با موفقیت این موشک که ۲۵ کیلومتر برد دارد را تست کردیم.

سردار تنگسیری تاکید کرد: روی شناور شهید سلیمانی موشک‌های صیاد ۳ با برد ۱۵۰ کیلومتر هم نصب شده است.

وی همچنین درباره سرعت شناورهای سپاه با بیان اینکه در حال حاضر شناورهای تندرو سپاه ۹۰ نات معادل ۱۷۰ کیلومتر در ساعت سرعت دارند، گفت: این شناورها دارای موشک‌های کروز نصیر با برد ۱۲۰ کیلومتر است و در آینده سرعت شناورهای سپاه به ۱۱۰ نات یعنی ۲۰۰ کیلومتر در ساعت می‌رسد.

فرمانده نیروی دریایی سپاه همچنین درباره حضور شناورهای هدایت‌پذیر در سبد تسلیحات این نیرو، گفت: شهپاد (شناور هدایت پذیر از دور) با هوش مصنوعی داریم که یک فروند لیدر (فرمان‌دهنده) و ۳۰ الی ۵۰ فروند دنباله‌رو دارد که در صورت انهدام لیدر یکی دیگر جایگزین می‌شود.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

برگزاری موفق مانور ترکیبی مدیریت شرایط اضطرار دریایی در مجتمع بندری امام خمینی(ره)

س اسفند 23 , 1401
زمان مطالعه: 2 دقیقه مانور ترکیبی مدیریت شرایط اضطرار دریایی شامل عملیات اطفاء حریق کشتی، جستجو و نجات دریایی، مقابله با آلودگی، غواصی و کنترل صدمات با هدف ارتقاء ایمنی دریایی، توان عملیاتی، آمادگی نیروهای عملیاتی و حفظ آماده به کاری تجهیزات و امکانات در مجتمع بندری امام […]
برگزاری موفق مانور ترکیبی مدیریت شرایط اضطرار دریایی در مجتمع بندری امام خمینی(ره)

همچنین بخوانید: