عملیات اجرایی در مسیر احداث جاده دسترسی به بندر سیریک آغاز…

زمان مطالعه: 2 دقیقه

مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان از آغاز عملیات اجرایی در مسیر احداث جاده دسترسی داخلی و خارجی بندر چندمنظوره سیریک خبر داد و گفت: با تکمیل این طرح زیرساخت‌های جاده دسترسی متناسب با ظرفیت بندرگاه تقویت و رفت و آمد وسایل نقلیه ساماندهی می‌شود.

به گزارش سی نیوز به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بنادرودریانوردی؛ حمیدرضا محمدحسینی تختی افزود: با توجه به پایان طرح احداث اسکله شمع و عرشه بندر سیریک و نیز حجم عملیات تخلیه و بارگیری کالا و لزوم تسهیل در عبور و مرور وسایل نقلیه سبک و سنگین، مسیرهای داخلی و خارجی ورودی متناسب با ظرفیت های ایجاد شده در این بندرتقویت، ساماندهی و در برخی از مسیرها اصلاح خواهد شد.

وی زمان تکمیل این طرح را تا 2 ماه آینده اعلام کرد و ادامه داد: با تکمیل و بهره‌برداری از این طرح موانع و مشکلات مسیرهای داخلی و خارجی برطرف و این امر باعث افزایش سرعت عملیات تخلیه و بارگیری و سهولت در عبور و مرور خواهد شد.

به گفته مدیر بنادر و دریانوردی شهید باهنر و شرق هرمزگان؛ مطالعات اجرای این پروژه که به عنوان یکی از طرح‌های زیربنایی در زمینه تامین نیازهای لجستیکی این بندر قلمداد می‌شود، از اواخر سال گذشته آغاز شد.

محمدحسینی تختی بندر چندمنظوره سیریک از نظر موقعیت جغرافیایی و نزدیکی آن به بنادر خصب و شناص در کشور عمان بسیار مهم دانست و بیان کرد: از این بندر که در نیمه دوم سال جاری به بهره‌برداری می‌رسد، در ایجاد اشتغال،افزایش راندمان اقتصادی و همچنین صادرات محصولات زراعی و باغی در منطقه بسیار موثر است.

لازم به ذکر است؛ بندر چند منظوره سیریک یکی از بنادر تابعه بنادر و دریانوردی شهید باهنردر شرق هرمزگان است که با برخورداری از ۳۵ هکتار حوضچه و ۵۱ هکتار پسکرانه از نظر وسعت دومین بندر این استان بعد از بندر شهید رجایی به شمار می‌رود.

 

بازنشر خبر: سی نیوز

منبع:https://www.pmo.ir/fa/news/63735

لینک کوتاه: https://seanews.ir/49936

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

دلایل و پیامد‌های ماهیگیری غیرقانونی در جنوب شرقی آسیا

د مرداد 2 , 1402
زمان مطالعه: 2 دقیقه   به گزارش گروه بین‌الملل مانا، برخی تحلیل‌ها کاهش ۷۰ تا ۹۵ درصدی ذخایر در دریای چین جنوبی، منشا ۱۲ درصد صید جهان را به ترال‌های غیرقانونی نسبت می‌دهند. دلایل مختلفی بر ماهیگیری غیرقانونی (IUUF) در آسیای جنوب شرقی وجود دارد. شاید یکی از مهم‌ترین آن، […]

همچنین بخوانید: