۳ ظرفیت تاثیرگذار بر روند تجارت دریایی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

۳ ظرفیت تاثیرگذار بر روند تجارت دریایی




تین نیوز


مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی با بیان اینکه وظایف این سازمان در حوزه دریایی به ۳ ظرفیت مشخص دولت صاحب پرچم، دولت صاحب ساحل و دولت صاحب بندر، تقسیم شده است، تاکید کرد: هر اقدام توسعه ای در حوزه دریایی، اثر مستقیم و تاثیرگذار بر روند تجارت دریایی کشور دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، با حضور علی اکبر صفایی معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی و اعضای هیئت عامل این سازمان، علی اکبر مرزبان به عنوان سرپرست معاونت دریایی سازمان بنادر و دریانوردی معرفی و از خدمات و زحمات مجید علی نازی عضو سابق هیئت عامل و معاون امور دریایی این سازمان قدردانی شد.

صفایی در مراسم تکریم مجید علی نازی، معاون سابق دریایی سازمان بنادر و دریانوردی، با بیان اینکه فرصت خدمت و مسئولیت به سرعت تمام می شود، افزود: افرادی مثل شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی، جان خود را در راه اهداف و فراهم کردن زندگی امن تر و بهتر برای مردم فدا کردند.

معاون وزیر راه و شهرسازی تأکید کرد: به رغم وجود قوانین و مقررات عمومی سالیان گذشته در حوزه دریایی کشور، امروزه تصمیمات و رویکردهای ارزشمند مدیران بخش دریایی، پاسخ گوی نیازهای و ضرورت های یک سازمان تخصصی بوده و توانسته است گره از بسیاری مشکلات بردارد.

وی با بیان اینکه وظایف این سازمان در حوزه دریایی به ۳ ظرفیت مشخص دولت صاحب پرچم، دولت صاحب ساحل و دولت صاحب بندر، تقسیم شده است، تأکید کرد: هر اقدام توسعه ای در حوزه دریایی، اثر مستقیم و تأثیرگذار بر روند تجارت دریایی کشور دارد.

صفایی با اشاره به راهبرد منابع انسانی در سازمان بنادر و دریانوردی و اجرایی سازی مجوز جذب نخبگان و نیروهای متخصص در این سازمان، گفت: همکاری و فعالیت نیروهای نخبه در سازمان بنادر و دریانوردی با توجه به وظایف دولت صاحب بندر، پرچم و ساحل، سبب می شود تا کشور بتواند به وظایف بین المللی و ملی اش در حوزه های مختلف صنعت دریایی به درستی عمل کند.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، با اشاره به خدمات و زحمات مجید علی نازی در مدت تصدی معاونت دریایی این سازمان، توسعه ناوگان در بنادر شمال و جنوب، بازسازی ناوگان های فرسوده، تربیت دریانوردان، راه اندازی هنرستان های دریایی و توسعه هدفمند بنادر بزرگ بازرگانی و بنادر کوچک چندمنظوره را از دیگر راهبردهای توسعه دریا محور در سازمان بنادر و دریانوردی برشمرد.

بنابر این گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، صفایی در این نشست که اعضای هیئت عامل و مدیران دریایی نیز حضور داشتند، ابراز امیدواری کرد، علی اکبر مرزبان در معاونت دریایی، بتواند منشأ آثار مثبت در حوزه دریایی باشد.

بازنشر مرین‌پرس به نقل از تین‌نیوز

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

طرح ارائه مشاوره بیمه ای و مدیریت ریسک به مالکان شناورهای غیرکنوانسیونی

س بهمن 24 , 1402
زمان مطالعه: 2 دقیقه تین نیوز کارشناس مدیریت ریسک و بیمه گفت: با توجه به نزدیک شدن سال جدید  و شروع مسافرت های دریایی از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲ تا ۱۵ فروردین ۱۴۰۳، تصمیم گرفتم درس آموخته های خود را در قالب مشاوره بیمه ای با مالکان شناورهای غیرکنوانسیونی (مسافربری و باربری) به اشتراک […]

همچنین بخوانید: