ضرورت توسعه و ایجاد زیرساخت‌ های جدید در حوزه بندری و دریایی

زمان مطالعه: 2 دقیقه

ضرورت توسعه و ایجاد زیرساخت‌ های جدید در حوزه بندری و دریایی




تین نیوز


معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی بر ضرورت توسعه و ایجاد زیرساخت های جدید در حوزه بندری و دریایی تاکید کرد و گفت: توان بالای بخش فنی و مهندسی داخلی به عنوان بازوی توانمند اجرایی سازمان بنادر و دریانوردی، عمل می کند.

به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، علی اکبر صفایی در گردهمایی معاونین فنی و مهندسی بنادر کشور ضمن تبریک فرارسیدن اعیاد ماه شعبان و تقدیر از تلاش های مهندسی صورت گرفته در سال ۱۴۰۲ که منجر به افتتاح پروژه های حائز اهمیت در سطح بنادر کشور شد، اظهار داشت: مدیریت مناسب بر موضوعات زمان، هزینه و کیفیت در تحقق بهنگام اهداف و برنامه های سازمانی از اهمیت بالایی برخوردار است و رعایت سیاست های کلان و برنامه های محوری سازمان که با تلاش ارکان مختلف تدوین شده، لازمه حفظ و استمرار حرکت رو به رشد سازمان بنادر و دریانوردی است.

وی با تاکید بر توجه ویژه نسبت حفظ و صیانت از زیر ساخت ها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود، بیان کرد: در عین حال پرداختن به توسعه و ایجاد زیرساخت های جدید در حوزه بندری و دریایی از اهمیت بالایی برخوردار است.

وی آموزش های مستمر و تقدیر از ارکان پروژه های موفق و تاثیرگذار سازمان بنادر در بخش مهندسی را قوام بخش معنوی و حرفه ای مهندسان و دست اندرکاران پروژه های این سازمان برشمرد و خاطرنشان کرد: تقویت روزافزون توان فنی و مهندسی داخلی کشور در بخش دریایی و بندری به عنوان بازوی عامل سازمان بنادر و دریانوردی، بسیار مهم است.

صفایی همچنین ضمن یادآوری میزان انبوه زیرساخت های ایجاد شده توسط سرمایه گذاران بخش خصوصی در کشور، اظهار داشت: استمرار و تقویت نقش حمایتی ارکان مهندسی و مدیریتی بنادر از سرمایه گذاران، تداوم بخش حضور بیش از پیش سرمایه گذاران خواهد بود و موجب رشد موثر سرمایه گذاری بخش خصوصی خواهد بود.

گفتنی است نشست یک روزه معاونین فنی و مهندسی بنادر کشور به منظور بررسی اهداف و دستاوردهای سال ۱۴۰۲ و برنامه ریزی برای سال آتی با حضور معاون مهندسی و توسعه امور زیربنایی، مدیران کل، مجریان طرح های توسعه ای، معاونین فنی و مهندسی بنادر و روسای ادارات ستادی بنادر کشور، برگزار شد.

صفایی با بیان آنکه انجام به موقع و با کیفیت پروژه های ساخت و تجهیز نیازمند بهره مندی از خدمات متخصصین مجرب حقیقی و حقوقی بوده و هزینه نمودن در این بخش از هدر رفتن منابع ناشی از تاخیر در تحقق پروژه ها و عدم النفع های بعدی جلوگیری می نماید فلذا لازم است تا متناسب با این نگاه از منابع در اختیار در جهت استفاده از این پتانسیل ها بهره گیری لازم انجام پذیرد.

بازنشر مرین‌پرس به نقل از تین‌نیوز

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

کشف بیش از ۱۰.۵ میلیارد ریال پوشاک قاچاق در نوار ساحلی استان بوشهر

ش اسفند 5 , 1402
زمان مطالعه: 2 دقیقه جانشین مرزبانی استان بوشهر از توقیف یک فروند شناور تجاری با کشف بیش از ۱۰.۵ میلیارد ریال کالای قاچاق در نوار ساحلی استان بوشهر خبر داد.   سرهنگ غلامرضا محقق در گفتگویی با خبرنگار مانا در بوشهر با اشاره رصد شبانه‌روزی شناور‌ها در مرز دریایی خلیج‌فارس […]
کشف بیش از ۱۰.۵ میلیارد ریال پوشاک قاچاق در نوار ساحلی استان بوشهر

همچنین بخوانید: