اراضی ملی خور “چورشلی” گناوه از دست متصرفان خارج شد

زمان مطالعه: 2 دقیقه

امیر مظفرنژاد روز پنجشنبه در گفت وگو با مرین‌پرس افزود: درپی تصرف این زمین‌ها، اداره راه و شهرسازی و یگان حفاظت سازمان ملی زمین و مسکن در راستای حفظ حقوق بیت المال و صیانت از زمین‌های دولتی و حریم ۶۰ متری دریا، چندین نوبت اقدام به متوقف کردن عملیات نقطه موردنظر و تذکر به متصرفان کردند و  درنهایت روز گذشته رفع تصرف انجام شد.

وی اظهارکرد: با توجه به پی‌گیری این اداره برای رفع تصرف، پروژه راه ساری در دست ساخت از سوی متصرفان در اراضی دولت، بستر رودخانه و حریم دریا واقع در اطراف گمرک و روستای گشویی و مسیر خورچورشلی، با دستور ویژه دادستان ،حضور به‌موقع فرمانده و پرسنل یگان حفاظت این اداره، کلانتری و همکاری ویژه سرپرست و واحد اجرائیات شهرداری گناوه  تخریب شد.

مظفرنژاد گفت: اشخاص متصرف که این اراضی را  باهدف الحاق به املاک خود خاکریزی کرده بودند و حدود ۴۰ درصد پیشرفت کار در راه سازی این مسیر انجام شده بود، اسامی آنها و عوامل مجری راه مربوطه برای پیگیری و مطالبه حق مردم به مقام‌های قضایی ارایه شد.

رئیس اداره راه و شهرسازی گناوه بیان کرد: متصرفان در اسرع وقت توسط مقام  قضایی برای ادای توضیحات و پرداخت خسارت احضار خواهند شد.

وی گفت: این اداره در راستای حفظ حقوق بیت المال و حفاظت از اراضی دولتی و در حریم دریا  با متصرفان به گونه‌ای برخورد خواهد کرد که فرد متخلف از عملکرد خود پشیمان و هزینه جبران ناپذیری  متحمل شود.

دوستداران محیط زیست بندرگناوه  از اجرای این پروژه که درحال تعریض و احداث خیابان در نقطه بکر و مستعد زیست محیطی در جوار خور چورشلی این بندر بود، اعترض و خواستار جلوگیری و  تشکیل کمیته ویژه بازرسی و بررسی آن  توسط دستگاه‌های نظارتی شده بودند.

این منطقه دارای پوشش گیاهی بکر و بسیار مفیدی است و سالیان متمادی با تلاش‌های گسترده فعالان زیست محیطی محل کشت درخت حرا و سایر گونه‌های گیاهی متناسب با شرایط آب و هوایی گناوه به شمار می‌رود.

ساحل گناوه از نقاط گردشگرپذیر استان بوشهر در جنوب کشور است.

منبع

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

تهدید آب شیرین ‌کن ‌ها برای خلیج فارس

پ شهریور 25 , 1400
زمان مطالعه: 2 دقیقه ورود پساب آب ‌شیرین ‌کن‌ ها باعث شورتر شدن و گرمتر شدن خلیج فارس شده و با اثراتی که در پی دارد، باعث تغییر بافت جمعیتی آبزیان و نابودی برخی از گونه ‌ها می‌ شود. به گزارش مرین‌پرس، خلیج فارس یکی از مهمترین آبراه‌های جهان است […]

همچنین بخوانید: