ساخت شناور دریایی بدون سرنشین با کاربری هیدروگرافی

شرکت دانش‌بنیان فناوران شبکه ارتباطات طبرستان، موفق به ساخت شناور بدون سرنشین برای انجام خدمات هیدروگرافی دریایی شد.

به گزارش این خبرگزاری، از حدود ۶۰۰۰ هزار کیلومتر مرزهای جمهوری اسلامی ایران نزدیک به ۲۷۰۰ کیلومتر آن را مرزهای آبی تشکیل می‌دهد. اکوسیستم اقتصادی « دریا پایه » ایران تنها بر حمل و نقل دریایی متمرکز نیست و در سال‌های اخیر سعی شده است تا با استفاده از ابزار فناوری در راستای توانمندسازی هر چه بیشتر ساحل‌نشینان، حوزه‌های مختلفی همچون گردشگری و شیلات از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان ایرانی بهره‌مند شوند.

شرکت فناوران شبکه ارتباطات طبرستان یکی از صدها شرکت دانش‌بنیان در این حوزه است که با بهره‌گیری از توان متخصصین داخلی توانسته است با ساخت محصولات جدید، نسبت به بومی سازی آن‌ها اقدام کند.

شناور بدون سرنشین برای هیدروگرافی دریایی با دقت بالا در موقعیت یابی و توان اجتناب از برخورد با موانع یکی از محصولاتی است که این مجموعه دانش‌بنیان سعی کرده است تا در رقابت با رقبای خارجی آن را به مشتریان خود عرضه کند. شناور زیر سطحی تمیز کننده کشتی‌ها و لنج‌ها دیگر محصول این مجموعه است که همانگونه که از نام آن پیداست، کار  پاکسازی سطوح زیرین شناورهای دریایی از آلایش‌های معمول دریایی را انجام می‌دهد.

ساخت دوچرخه آبی با کاربری تفریحی در برنامه‌های آینده

حسین ابراهیم زاده مدیریت این مجموعه می‌گوید که با توجه به اهمیت گردشگری در منطقه، ساخت دوچرخه آبی با کاربری تفریحی یکی دیگر از برنامه‌های واحد  R&D شرکت است که توانسته خود را به مرحله تجاری سازی برساند. این مجموعه همچنین با توجه به وجود تعداد قابل توجه واحدهای پرورش ماهی در استان محل فعالیت یعنی مازندران موفق شده است که نسبت به ساخت یک پکیج الکترونیکی هشدار دهنده اقدام کند، این پکیج با رفع نواقص همتایان وارداتی با اندازه‌گیری پارامترهای همچون ph آب، ازت آب و دیگر موارد، پرورش دهنده را نسبت به خطرات و بیماری‌های احتمالی آگاه می‌کند.

این پکیج دارای گواهی ثبت اختراع بوده و نسبت به نمونه‌های وارداتی از قیمت بسیار کمتری برخوردار است.

منبع: ایرنا

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

مُهر فراموشی بر دیرینه ترین ابزار صیادی هرمزگان!

د شهریور 18 , 1398
گرگور بافی یکی از صنعت های قدیمی و سنتی در حاشیه خلیج فارس بوده که این روزها دست خوش فراموشی است و علت آن بها ندادن به استاد کاران قدیمی است لذا بهره برداری از این صنعت ساده و کاربردی گامی موثر در راستای حمایت از تولیدات ملی و اشتغال زایی به شمار می آید.
مُهر فراموشی بر دیرینه ترین ابزار صیادی هرمزگان!

شاید برای شما جالب باشد