کسب و کار تجارت دریایی ایران رونق می‌گیرد / افزایش صادرات به کشورهای حاشیه خلیج فارس

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر از حل مشکل تردد لنج‌های سنتی در مسافرت تجاری از بنادر استان بوشهر به امارات متحده عربی خبر داد و گفت: با پیگیری‌ها و رایزنی‌های انجام شده کسب و کار تجارت دریایی در استان بوشهر رونق می‌گیرد.

زمان مطالعه: 3 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، خورشید گزدرازی  با بیان اینکه اتاق بازرگانی مسئولیت‌های اجتماعی گوناگون در حوزه‌های صنعت، معدن، تجارت، کشاورزی، صادرات و فعالیت‌های تجاری دارد اظهار داشت: در حوزه صادرات با توجه به بیماری کرونا و قطع ارتباط تجار با کشورهای هدف، ولی فعالیت بازرگانان بوشهری با پیگیری‌های انجام شده ادامه یافت.

وی، با اشاره به اینکه تجار و بازرگانان بوشهری کماکان با کشورهای حاشیه خلیج فارس در ارتباطات هستند گفت: در جریان همه‌گیر شدن بیماری کرونا در جهان، ولی تجار بوشهری بر فعالیت صادراتی خود ادامه و صادرات میوه و تره‌بار و مواد معدنی را در دستور کار قرار دادند.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر از افزایش صادرات با تلاش بازرگانان بوشهری به قطر خبر داد و بیان کرد: صادرات از  گمرکات استان بوشهر به کشور قطر در ماه‌های گذشته روند افزایشی داشته و این مهم همچنان ادامه دارد.

گزدرازی از حل مشکلات لنج‌داران استان بوشهر در ارتباطات با کشور امارات متحده عربی خبر داد و بیان کرد: برای حل مشکلات لنج‌داران و ملوانان شناورهای سنتی استان بوشهر در تجارت دریایی به کشور امارات متحده عربی پیگیری و رایزنی‌های فراوانی از طریق وزارت امور خارجه و مسئولان استانی انجام و راه حل‌هایی برای تحقق مطالبات ارائه شد.

وی، با اشاره به رعایت پروتکل‌های بهداشتی در مراوده لنج‌داران استان بوشهر با کشورهای هدف گفت: بر این اساس هر شرکت کشتیرانی در دبی با ایجاد نمایندگی خدمات لازم را به لنج‌ها در واردات و صادرات کالا انجام می‌دهد.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر با بیان اینکه  نمایندگی شرکت‌های کشتیرانی در طول هفته خدمات به لنج‌‌ها ارائه می‌کنند خاطرنشان کرد: هر لنج تجاری می‌تواند در مدت 3 روز کالاهای خود را از دبی بارگیری و به مقصد ایران حرکت کند.

گزدرازی با بیان اینکه فعالیت‌های یاد شده منوط به پرداخت یکسری هزینه‌ها است افزود: این هزینه‌ها بر افزایش قیمت کالاهای تجاری اثرگذاشته است ولی تلاش می‌شود هزینه‌ها قدری کاهش یابد.

رونق کسب و کار فعالیت لنج‌های تجاری و ملوانان

وی از رونق کسب و کار فعالیت لنج‌های تجاری و ملوانان استان خبر داد و خاطرنشان کرد: با حل مشکل تردد لنج‌های سنتی در مسافرت تجاری از بنادر استان بوشهر به امارات متحده عربی کسب و کار تجارت دریایی در استان بوشهر رونق می‌گیرد.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر، به خدمات این اتاق در عرصه مقابله با کرونا پرداخت و تصریح کرد: اتاق بازرگانی در این عرصه پیشگام بود چراکه پس از شیوع کرونا، ضمن حل مشکلات کسب و کارها، در تامین نیازمندی‌های کادر درمانی و پرستاری استان بوشهر اقدام شد.

گزدرازی تامین تجهیزات درمانی و محافظتی کادر درمانی را از جمله اقدامات اتاق بازرگانی بوشهر دانست و تاکید کرد: تجهیزات لازم بیمارستان‌های مختلف استان در راستای مقابله با کرونا تامین و امکانات لازم کادر درمانی و پرستاری شامل ماسک، گان، دستکش، دستگاه اکسیژن‌ساز، تب سنج خریداری و تحویل دانشگاه علوم پزشکی بوشهر شد.

وی، به میزان کمک‌های نقدی اعضای اتاق بازرگانی و فعالان اقتصادی استان بوشهر در راستای مقابله با کرونا پرداخت و با اشاره به پرداخت 105 میلیارد ریال تصریح کرد: در این راستا 75 میلیارد ریال از سوی اعضای اتاق بازرگانی بوشهر، منطقه ویژه پارس تامین  تحویل شد و 30 میلیارد ریال هم دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مستقیم از منطقه پارس جنوبی تحویل گرفت.

رئیس اتاق بازرگانی بوشهر افزایش صادرات از بنادر استان بوشهر را در اولویت برنامه‌های امسال دانست و افزود: استان بوشهر در زمینه تولید محصولات کشاورزی، معدنی، شیلاتی و آبزیان از ظرفیت و جایگاه مهمی برخوردار است که شناسایی بازار هدف صادراتی و توسعه ناوگان حمل و نقل دریایی در اولویت برنامه‌های اتاق بازرگانی بوشهر قرار دارد.

گزدرازی توسعه زیرساخت‌های صادراتی را مورد اشاره قرار داد و گفت: تلاش می‌شود امسال با توسعه صادرات غیرنفتی از بنادر استان بوشهر جایگاه این استان تقویت شود.

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

4 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

4 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل