پایان عملیات نصب عرشه ۹۴۰ تنی سکوی میدان مشترک فروزان

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران از پایان موفقیت‌آمیز عملیات نصب عرشه ۹۴۰ تنی سكوی F18 میدان مشترک فروزان خبر داد.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش مارین‌نیوز، حمید بورد مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: با تلاش بی‎وقفه عوامل اجرایی پروژه ساخت و نصب سکوی F18، عرشه این سکو روز دوشنبه ۲۰ خردادماه روی جکت خود در میدان فروزان نصب گردید.

وی افزود: بر اساس برنامه‌ریزی‌های انجام شده، عملیات بارگیری، مهاربندی و حمل عرشه در یک ماه گذشته انجام شد و صبح امروز عرشه سکو بر روی جاکت مربوطه نصب ‌گردید. در این راستا پس از تکمیل عملیات نصب عرشه، سکوی F18 آماده حفاری ۷ چاه تولیدی در قالب پروژه‌های EPC/EPD خواهد بود.

به گفته بورد، هزینه تمام شده این پروژه حدود ۴۳ میلیون یورو بوده است که با توجه به ابعاد سکو و حجم کار انجام شده، همچنین شرایط موجود و تحریم‌های ظالمانه غرب بر علیه کشورمان، این رقم بسیار پایین و به‌صرفه‌ است.

وی افزود: شرکت نفت فلات قاره ایران اهتمام ویژه‌ای به توانمندسازی شرکت‌های داخلی دارد و به همین دلیل همه مراحل طراحی، خرید، ساخت، حمل و نصب جکت، عرشه، خطوط لوله و کابل زیردریایی سکوی F18 توسط متخصصان و پیمانکاران داخلی اجرا شده است.

گفتنی است، در انجام این پروژه مهم، مدیران، کارشناسان و عوامل اجرایی شرکت IGC و سایر پیمانکاران فرعی، همچنین همکاران مدیریت مهندسی و ساختمان، بازرسی فنی، حفاظت فنی، منطقه خارگ، سکوی فروزان و … نقش‌آفرینی کردند.

منبع: فارس

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

4 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

4 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل