پرورش ماهی در قفس جزو طرح های اقتصادی مقاومتی است

رئیس سازمان شیلات پرورش ماهی در قفس را جزو طرح های اقتصادی مقاومتی عنوان و تصریح کرد: می‌توان در پهنه های کوچک ، پرورش ماهی در قفس را با بهره‌گیری از فناوری های جدید توسعه داد و اشتغال و اقتصاد استان گیلان را بهبود بخشید.

پرورش ماهی در قفس در سد کارون

به گزارش مارین‌پرس، نبی الله خون میرزایی  در دیدار با ارسلان زارع  استاندار گیلان اظهار داشت: استان گیلان  به سبب برخورداری از نیروی انسانی متخصص و بهره مندی از چرخه کامل تولید در حوزه های کشاورزی و شیلات،  دارای ظرفیت های مهم و در زمره استان‌های پیشرو  در زمینه پرورش ماهی محسوب می شود.

 وی پرورش ماهی در قفس را جزو طرح های اقتصادی مقاومتی عنوان و تصریح کرد: می‌توان در پهنه های کوچک ، پرورش ماهی در قفس را با بهره‌گیری از فناوری های جدید توسعه داد و اشتغال و اقتصاد استان را بهبود بخشید.

وی این استان‌ را  حائز اهمیت و از جمله سرمایه‌های کشور در حوزه های شیلاتی خواند و اضافه کرد: میزان ذخایر استان در بخش های مختلف شیلاتی از جمله ماهیان گرمابی، سردآبی ، خاویاری و زینتی وضعیت خوبی دارد که باید سرمایه های ارزشمند شیلاتی  استان به خوبی مورد بهره برداری قرار گیرد.

خون میرزایی  با اشاره به کاهش ذخایر آبزیان در دریا گفت: باید نسبت به کنترل وضع موجود و اجرای اقداماتی مناسب در جهت افزایش تولید بچه ماهی بکوشیم.

وی با اشاره به ظرفیت دریای خزر در حوزه شیلاتی اظهار داشت: تحقیقات نشان می دهد که سرعت رشد بچه ماهی در دریا بیشتر از استخر است از این رو می‌توان با افزایش قفس های دریایی و توسعه پرورش ماهی در قفس در امر آبزی پروری اقدامات موثرتری را به انجام رساند.

از ظرفیت‌های فناوری شرکت‌های داخل بهره ببریم

 استاندار گیلان نیز در این دیدار گفت: باید از مشارکت و توانمندی شرکت های داخلی که ظرفیت خوبی در تولید قفس‌هایی با استفاده از فناوری های نوین برای پرورش ماهی دارند، بهره مند شد.

ارسلان زارع در دیدار رئیس سازمان شیلات ایران با اشاره به ظرفیت‌های متعدد گیلان در حوزه آبزی پروری اظهار داشت: تقویت فعالیت هایی همچون توسعه استخرهای کوچک خانگی و طرح های اشتغالزای روستایی موضوعی مهم است که باید به آنها توجه شود.

وی به تجربه های اخیر پرورش ماهی در قفس در گیلان اشاره و اضافه کرد: باید با استفاده از فنآوری های جدید نسبت به حل مشکلات این بخش اهتمام داشت و از مشارکت و توانمندی شرکت های داخلی که ظرفیت خوبی در تولید قفس برای پرورش ماهی با تکیه بر دانش روز دارند، بهره مند شد.

وی پرورش ماهی در قفس را جزو طرح های اقتصاد مقاومتی دارای بهره وری عنوان و تصریح کرد: می‌توان در پهنه های کوچک ، پرورش ماهی در قفس را با بهره‌گیری از فناوری های جدید توسعه داد و اشتغال و اقتصاد استان را بهبود بخشید.

استاندار گیلان افزود: اگر تسهیلات ارزان قیمتی که دولت همه ساله برای توسعه اشتغال روستایی تخصیص می دهد و تا پایان برنامه ششم ادامه دارد، افزایش یابد؛ می توان در جهت توسعه فعالیت های آبزی پروری نیز اقدامات بهتری به انجام رساند.

زارع،  بهره گیری از ظرفیت بخش خصوصی و پشتیبانی از آنها در جهت توسعه فعالیت های آبزی پروری در استان را امری مهم خواند و گفت : این بخش از تولیدات جذابیت های بسیاری برای سرمایه‌گذاری دارد که علاوه بر کسب درآمد و ایجاد اشتغال ، موجبات توسعه اقتصادی کشور را محقق می کند.

 زارع با اشاره به سوابق درخشان گیلان در حوزه فعالیت های پژوهشی و تحقیقات شیلاتی ، بر اختصاص بودجه ای مناسب برای اجرای پژوهش های مرتبط در این بخش تاکید کرد.

رئیس سازمان شیلات ایران در خاتمه این دیدار، لوح قدردانی  کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی از زارع استاندار گیلان را به سبب اقدامات ارزشمند در توسعه فعالیت های شیلاتی بعنوان  گامی موثر در مسیر پایداری بخش کشاورزی استان  را به وی تقدیم کرد.

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

دانشگاه فنی و حرفه ای مجوز دوره های آموزشی دریانوردی دریافت کرد

س شهریور 11 , 1399
سه دانشکده دانشگاه فنی و حرفه ای مجوز مرکز آموزش دوره های دریانوردی را دریافت کرد.
دوره آموزشی دریانوردی برای دریانوردان

شاید برای شما جالب باشد