موضوعات: شیلات

تبدیل قشم به قطب نخست تولید بچه ماهی کشور

مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم گفت: با تدبیر مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم و سرمایه گذاری مشترک دو شرکت مالزیایی و ایرانی، قشم به قطب نخست تولید بچه ماهی دریایی در کشور و منطقه تبدیل می شود.

زمان مطالعه: 2 دقیقه

به گزارش مارین‌نیوز، حامد عبدالهی با اشاره به اجرای قرارداد تولید مشترک (جوینت ونچر) میان شرکت «آکوا گرو» مالزی و شرکت «آبزی پروری محک قشم»، بیان کرد: با اجرای این پروژه برای 15 نفر به صورت مستقیم و برای بیش از 45 نفر هم به صورت غیرمستقیم اشتغالزایی شده و قشم به هاب تولید بچه ماهی دریایی در ایران و منطقه تبدیل می شود.


وی ادامه داد: 6 محموله حاوی چهار هزار و 500  بچه ماهی از دو گونه باراموندی (سیباس آسیایی) و رد اسنپر (سرخو) تا چند روز آینده به عنوان مرحله آزمایشی و دو هفته پس از آن هم 800 هزار قطعه بچه ماهی مجددا وارد جزیره قشم می شود.


مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم گفت: این مرکز با سرمایه گذاری 62 میلیارد و 500 میلیون ریالی، در حال حاضر مجوز تولید 2.5 میلیون قطعه بچه ماهی در قشم را دریافت کرده اما در فاز پایانی این مجموعه توان تولید این مرکز شیلاتی به 10 میلیون قطعه بچه ماهی ارتقا خواهد یافت.


به گفته عبدالهی، برآورد هزینه مرحله نخست این پروژه جهت واردات غذا و بچه ماهی، سالانه یک میلیون دلار می باشد.


وی اضافه کرد: در این طرح بچه ماهی های نیم گرمی وارداتی پس از طی فرآیند “نرسری” با توجه به نیاز بازارهای هدف با وزن تقریبی 40 تا 400 گرم به  کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شود.

4 کشور همسایه هدف صادرات بچه ماهی


مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم گفت: قطر، امارات متحده عربی، بحرین و عمان کشورهای هدف گذاری صادرات این‌ محصول از منطقه آزاد قشم می باشند.


وی درباره اقدامات دیگر این شرکت مالزیایی برای سرمایه گذاری در قشم، ادامه داد: مذاکره برای تجهیز تاسیسات تهیه خوراک و غذای ماهی با یک مجموعه دیگر از برنامه های آتی این شرکت در حزیره قشم است.


مدیر کشاورزی و شیلات سازمان منطقه آزاد قشم در پایان گفت: نماینده شرکت مالزیایی در نشست با مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم در زمینه سرمایه گذاری مستقیم در بخش های مختلف شیلاتی این‌ منطقه اعلام آمادگی کرد و نسبت به برگزاری دوره های آموزشی نیروی انسانی در تمام زنجیره های آبزی پروری در راستای هدف گذاری صورت گرفته برای تولید محصولات حوزه شیلات با فناوری روز تاکید کرد.


به گزارش مارین‌نیوز، شرکت مالزیایی «آکوا گرو» یکی از شرکت های معتبر بین المللی حوزه زنجیره شیلات (تولید، پرورش و فرآوری) که در کشورهای انگلیس، استرالیا و کشورهای حوزه خلیج فارس فعالیت داشته است. همچنین پیش از این نیز همکاری بین المللی در حوزه تولید بچه ماهیان صُبیتی با مشارکت فرانسوی ها در قشم انجام شده است.

منبع: سازمان منطقه آزاد قشم

همچنین بخوانید:

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

4 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل