موضوعات: آموزش و فناوری

کارگاه آموزشی دریانوردی در دانشکده فنی محمودآباد به بهره برداری رسید

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای محمودآباد از بهره برداری کارگاه آموزشی دریانوردان دانشکده فنی در متراژ حدود ۳۰۰ متر مربع با پنج کلاس خبر داد.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش این خبرگزاری، حسن زارع با بیان اینکه هدف ما از ساخت این کارگاه آموزشی استفاده دانشجویان رشته علوم دریایی است، اظهار کرد: این کلاس ها به منظور توسعه رشته علوم دریایی ساخته شد و با استقرار تجهیزات و آموزش های علوم دریایی در این مکان کمکی در راستای آموزش درست به دانشجویان خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه ناوبری دریایی و مکانیک موتورهای دریایی دو نوع از زیر شاخه های رشته علوم دریایی در دانشکده فنی هستند، تصریح کرد: این رشته ها نیاز به دوره هایی خاصی فراتر از دانشگاه داشته که دانشجویان با هزینه های بالا در جاهای خصوصی آموزش می دیدند و متاسفانه این دانشکده نمی توانست این امکانات را ارائه دهد.

رییس دانشگاه فنی و حرفه ای محمودآباد با بیان اینکه طی ۸ ماه گذشته، تصمیم به ساخت چنین کارگاهی در دانشکده فنی گرفته شد، گفت: امیدواریم با کمک اساتید و امکانات موجود دوره چهارگانه دریایی، کارهای عملی این رشته، کارگاه نقشه کشی و معماری را در دانشکده فنی و حرفه ای محمودآباد برگزار کنیم.

زارع با اشاره به اینکه این کارگاه آموزشی با کمک خیرین و هزینه دولتی و رعایت اقتصاد مقاومتی مطرح شده از سوی مقام معظم به بهره برداری رسید، افزود: حدود ۲۵۰ میلیون تومان هزینه ساخت ۵ کلاس کارگاه آموزشی است که از این مبلغ ۶۰ میلیون توسط خیرین اهدا شد به مدت ۸ ماه به بهره برداری رسید.

وی با بیان اینکه برخی از تجهیزات و سیستم ها در دانشکده موجود است، خاطرنشان کرد: تجهیزات و امکانات لازم موجود در دانشکده برای ارائه کارگاه آموزشی کافی نیست اما از سوی دانشکده فنی کشور قول خرید و در اختیار قرار دادن تجهیزات داده شد.

منبع: ایسنا

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

4 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل