موضوعات: گردشگری

راه‌اندازی خط کشتیرانی گردشگری چابهار – مسقط و چابهار – دوبی

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: نشست سرمایه گذاران کشورهای مختلف در چابهار نتایج بسیار خوب و مناسبی داشت که از آن جمله توسعه صنعت گردشگری دریایی بود.

زمان مطالعه: 2 دقیقه


به گزارش مارین‌پرس، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: نشست سرمایه گذاران کشورهای مختلف در چابهار نتایج بسیار خوب و مناسبی داشت که از آن جمله توسعه صنعت گردشگری دریایی بود.

وی گفت: به زودی با مشارکت سرمایه گذاری داخلی خط کشتیرانی مسافربری، تفریحی – گردشگری چابهار -مسقط -چابهار، دوبی- چابهار و کراچی – چابهار راه اندازی می شود.

علیرضا جلالزایی افزود: از آنجا که متولی گردشگری دریایی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان است، به تبع آن و با توجه به شرایط دریایی خاص منطقه باید در حوزه گردشگری دریایی مجوزهای لازم از سوی چندین دستگاه از جمله اداره کل میراث فرهنگی استان صادر شود که امیدواریم تمامی دستگاه های دست اندرکار در این زمینه همکاری مناسبی داشته باشند.

وی بیان کرد: سرمایه گذار یادشده یک فروند کشتی از نوع هیوندای کشور کره جنوبی با ظرفیت 240 نفر با امکانات و تجهیزات لازم خریداری کرده و قرار است برای نخستین بار در آب های دریای عمان تردد کند.

جلالزایی با اشاره به این که 70 میلیارد تومان برای خرید این کشتی هزینه شده است، افزود: مسیر ابتدایی این کشتی چابهار به مسقط و پس از آن چابهار – کراچی و سپس چابهار – قطر – امارات خواهد بود.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری سیستان و بلوچستان اظهار داشت: براساس پیش بینی های صورت گرفته امیدواریم بتوانیم در فروردین ماه سال 98 کشتی را راه اندازی کنیم.

وی گفت: سازمان بنادر و دریانوردی نیز باید در این زمینه ورود کرده و با تعبیه ترمینال و پایانه مربوطه زمینه سفرهای خوشی را برای مسافران داخلی و خارجی فراهم کند.

جلالزایی افزود: این کشتی با رویکرد گردشگری تفریحی یا گردشگری سلامت آب یا بازی های آبی به دریای چابهار ورود می‌کند.

وی تاکید کرد: باید با همکاری تمامی دستگاه ها شرایطی فراهم شود که بر اساس آن توسعه زیرساخت های گردشگری سیستان و بلوچستان با محوریت گردشگری دریایی کلید بخورد و در آینده‌ ای نه چندان دور شاهد رونق این مهم از بندر زیبای چابهار به مقاصد دیگر دنیا باشیم.

انتشار
منتشر شده توسط:
شکیلا لشکری

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

4 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

4 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل