موضوعات: گردشگری

توسعه گردشگری دریایی موجب ایجاد اشتغال پایدار می‌شود

وزیر راه و شهرسازی با تاکید بر تلاش همه مسوولان برای حل مشکلات مردم و ایجاد اشتغال پایدار در جامعه، گفت: توسعه گردشگری دریایی موجب ایجاد اشتغال پایدار می شود.

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش مارین‌پرس، محمد اسلامی در جمع مردم روستای سهیلی جزیره قشم اظهار داشت: توسعه گردشگری دریایی از اولویت‌ های مهم در برنامه‌های سازمان بنادر و دریانوردی هست و در این راستا اقدام های ارزنده ساخت اسکله های گردشگری صورت گرفته است.

وی بیان داشت: این منطقه با ایجاد اسکله‌ های گردشگری برای پذیرش گسترده گردشگران از سراسر کشور در ایام تعطیلات نوروز آماده است.

اسلامی با تاکید بر ضرورت توجه همه جانبه به اقتصاد دریا محور، بیان داشت: اقتصاد دریا محور سهم بزرگی در شکوفایی استان هرمزگان داشته و استاندار این استان نگاه ویژه ای نسبت به این موضوع دارد.

وی ادامه داد: زیرساخت های کشور در حوزه دریا و دریانوردی در سال های گذشته رشد قابل ملاحظه ای داشته و ظرفیت های لازم برای رونق اقتصادی دریامحور فراهم است.

وزیر راه و شهرسازی با اشاره به آمادگی همه بخش های حمل و نقل کشور برای سفرهای نوروزی 98 ، گفت: در ناوگان هوایی کشور حدود 22 هزار صندلی، ریلی 22 هزار صندلی با 235 رام قطار، اتوبوسرانی بین شهری 14 هزار و 500 دستگاه اتوبوس و دریایی نیز 5 هزار و 900 صندلی آماده عملیات هستند.

محمد اسلامی وزیر راه و شهرسازی به همراه فریدون همتی استاندار هرمزگان از اسکله گردشگری روستای سهیلی در کنار جنگل های حرا در جزیره قشم بازدید کرد.

سازمان بنادر و دریانوردی در هفت نقطه از جزیره قشم اسکله های گردشگری در راستای توسعه گردشگری دریایی به ویژه در کنار جنگل های حرا ایجاد کرده است.

انتشار
منتشر شده توسط:
شکیلا لشکری

آخرین اخبار:

شماره 8/ساختمان ماهی سفید چالوس؛ نماد ساحلی صیادان شمال

احداث ساختمان ماهی سفید در شهر ساحلی چالوس، علاوه بر هویت‌سازی و نماد قدردانی از زحمات صیادان شمال کشور در تامین امنیت غذایی می‌تواند پیامدهای اقتصادی زیادی را در پی داشته باشد

3 ماه قبل

شماره 7/ برج نارنج بابلسر؛ نماد گردشگری سلامت شمال ایران

احداث برج نارنج در شهر ساحلی بابلسر علاوه بر ایجاد هویت شهری و نماد گردشگری سلامت شمال کشور، پیامدهای مثبت اقتصادی زیادی در پی خواهد داشت.

3 ماه قبل

شماره 6/ نماد ساحلی دلفین؛ ارمغان زیبایی و نشاط بندرعباس

امروزه طراحی و ساخت نمادهای شهری نه تنها سبب ایجاد هویت شده و معماری شهر پیرامون آن نماد شکل گرفته بلکه زنجیره اقتصادی بسیار بزرگی از مجموعه‌های اداری و تجاری، رستوران‌ها و دیگر مراکز تفریحی را نیز شامل می‌شود. با توجه به اهمیت این موضوع که پیامد آن توسعه‌یافتگی اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی است؛ علی مهدیان، ناصر علیقلی زاده فیروزجایی، عضو هیئت علمی دانشگاه مازندران و محمد مونسان، عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شاهرود، با استفاده از هوش مصنوعی اقدام به نمادسازی شهرهای ساحلی و بندر کرده‌اند که این نوید داده می‌شود که این سلسله مطالب به صورت پیوسته در پایگاه خبری مرین‌پرس منتشر خواهد شد. یادداشت اول به برج مشعل جهت ساخت در پایتخت انرژی ایران، بندر بوشهر، یادداشت دوم به ساختمان لاک‌پشت جهت احداث در جزیره قشم، یادداشت سوم به  استفاده از کشتی‌ غول‌پیکر از رده خارج به عنوان نماد شهری جزایر هرمز و ابوموسی، یادداشت چهارم به ساختمان مرجان به…

4 ماه قبل