تخلیه و بارگیری ۱۸۱ میلیون تن کالا در بنادر ایران طی ۱۰ ماهه ۱۴۰۱

تخلیه و بارگیری ۱۸۱ میلیون تن کالا در بنادر ایران طی ۱۰ ماهه ۱۴۰۱

به گزارش  مرین‌پرس از وزارت راه وشهرسازی، میزان تخلیه کالاهای نفتی تا پایان دی ۱۴۰۱ در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی معادل ۲۳ میلیون و ۲۸۳ هزار و ۳۱۵ تن، میزان تخلیه کالاهای غیرنفتی ۴۲ میلیون و ۱۲۹ هزار و ۷۲۹ تن و مجموع تخلیه کالاهای نفتی و غیرنفتی معادل ۶۵ میلیون و ۴۱۳ هزار و ۴۴ تن بوده که حاکی از رشد ۱۲ درصدی در بخش تخلیه کالاهای نفتی، رشد ۳ درصدی در بخش تخلیه کالاهای غیرنفتی و رشد ۶ درصدی در بخش تخلیه کالاهای نفتی و غیرنفتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

بارگیری کالاها

میزان بارگیری کالاهای نفتی در بنادر مالکیتی و حاکمیتی سازمان بنادر و دریانوردی طی ۱۰ ماهه نخست سال جاری معادل ۶۷ میلیون و ۸۲۱ هزار و ۶۲۸ تن، میزان بارگیری کالاهای غیرنفتی ۴۷ میلیون و ۸۲۱ هزار و ۱۳۹ تن و مجموع بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی معادل ۱۱۵ میلیون و ۶۴۲ هزار و ۷۶۷ تن بوده است که در مجموع حاکی از رشد ۱۹ درصدی در بخش بارگیری کالاهای نفتی و رشد ۱۰ درصدی در بخش بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

تخلیه‌ و بارگیری کالا

جمع تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی تا پایان دی ۱۴۰۱، معادل ۹۱ میلیون و ۱۰۴ هزار و ۹۴۳ تن و جمع تخلیه و بارگیری کالاهای غیرنفتی ۸۹ میلیون و ۹۵۰ هزار و ۸۶۸ تن بوده؛ همچنین مجموع تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی در مدت مذکور معادل ۱۸۱ میلیون و ۵۵ هزار و ۸۱۱ تن بوده که حاکی از رشد ۱۷ درصدی در بخش تخلیه‌وبارگیری کالاهای نفتی، رشد یک درصدی در بخش تخلیه‌وبارگیری کالاهای غیرنفتی و رشد ۹ درصدی در بخش تخلیه و بارگیری کالاهای نفتی و غیرنفتی، ‌نسبت به مدت مشابه سال گذشته است.

عملیات کانتینری

به گزارش سازمان بنادر و دریانوردی، همچنین تخلیه و بارگیری صورت گرفته در بخش عملیات کانتینری نیز تا پایان دی سال جاری، معادل دو میلیون و ۱۰۰ هزار و ۵۰۶ TEU بود که در قیاس با عملیات کانتینری یک میلیون و ۸۷۰ هزار و ۳۷۰ TEU طی مدت مشابه سال ۱۴۰۰، رشد ۱۲ درصدی را نشان می‌دهد.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

احتمال فعالیت ایران در کریدور میانی | برگ بنده ایران از تحریم های روسیه

ش بهمن ۸ , ۱۴۰۱
به دنبال تحریم روسیه و خارج شدن کریدور شمالی از مسیرهای ترانزیت، مدتی است که نقش کریدور میانی که از آسیای مرکزی و قفقاز می‌گذرد و به دنبال آن موقعیت جغرافیایی آذربایجان که در مسیر تجاری اروپا به چین قرار دارد، بسیار پررنگ شده است. بر همین اساس بانک جهانی […]
احتمال فعالیت ایران در کریدور میانی | برگ بنده ایران از تحریم های روسیه