با بیمه دریایی و اهمیت آن آشنا شوید

زمان مطالعه: 2 دقیقه



بیمه دریایی یکی از فاکتورهای حیاتی و مهم در صنعت حمل و نقل دریایی محسوب می شود.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی به نقل از سی ترید، بیمه دریایی از اهمیت بالایی در صنعت دریانوردی برخوردار است، زیرا از طریق بیمه دریایی، مالکان و شرکت های خدمات حمل و نقل دریایی می توانند از بابت مطالبه خسارت به ویژه حمل و نقل اطمینان حاصل کنند.

حمل و نقل دریایی نیز مانند دیگر بخش های حمل و نقل زمینی، هوایی و ریلی از حوادث طبیعی درامان نیست. حوادثی مانند دزدی دریایی و حمله به کشتی ها در آب های برون مرزی نیز در بحث حمل و نقل دریایی تهدید بزرگی محسوب می شود و برای جلوگیری از هرگونه ضرر و زیان ناشی از چنین رویدادها و اتفاقاتی، داشتن یک پشتیبان مانند بیمه دریایی همیشه به نفع صاحب کالا و شرکت حمل و نقل دریایی خواهد بود.

یکی دیگر از شاخصه های مهم داشتن بیمه دریایی این است که شرکت حمل و نقل دریایی می تواند طرح بیمه را با توجه به اندازه کشتی خود، مسیرهایی که کشتی او برای حمل بار طی می کند و بسیاری از نکات جزئی از این دست که می تواند تأثیر زیادی بر روی کشتی داشته باشد، انتخاب کند.

برنامه‌ها و بسته های بیمه ای مختلفی وجود دارد که نه تنها محموله بلکه کشتی را نیز پوشش می‌دهد و این امکان برای شرکت حمل‌کننده وجود دارد که بر اساس نیازهای خود و فاکتورهای مختلف بهترین بسته بیمه ای را برای کشتی خود انتخاب کند.

ایده بیمه دریایی برای کشتی ها و محموله کشتی در ظاهر ساده به نظر می رسد اما پیچیدگی های خاص خودش را دارد. برای مثال کاپیتان کشتی بیمه شده باید از پروتکل سختگیرانه و منظمی در مورد مسیر طی شده و زمان صرف شده برای رسیدن محموله و کشتی به بندر مقصد پیروی کند زیرا اگر در مسیر طی شده مغایرت یا تخطی وجود داشته باشد، یعنی کاپیتان در مسیر اصلی و از پیش تعیین شده خود منحرف شود، در صورت بروز حادثه ای برای کشتی یا محموله، ادعای بیمه به طور کامل رد می شود.

بیمه دریایی یک پناهگاه امن برای شرکت‌های کشتیرانی و حمل‌ و نقل بوده زیرا به کاهش زیان مالی ناشی از دست دادن محموله‌های مهم کمک می‌کند و همچنین به شرکت های حمل و نقل و صاحبان کالا اطمینان لازم در خصوص از دست نرفتن سرمایه شان را می دهد.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

کانال سوئز عوارض ترانزیتی خود را افزایش می دهد

ج آبان 21 , 1400
زمان مطالعه: 2 دقیقه اداره کانال سوئز؛ از تصمیم خود مبنی بر افزایش عوارض ترانزیتی تا میزان 6 درصد در سال 2022 خبر داد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی به نقل از آف شور-انرژی، مصوبه افزایش عوارض ترانزیت کانال سوئز که در کنفرانس […]
کانال سوئز،عوارض ترانزیتی،سازمان بنادر و دریانوردی

همچنین بخوانید: