اعلام مهمترین اقدامات سازمان بنادر در حوزه امور دریانوردان و سازمان های تخصصی و بین المللی/ هوشمند سازی ارائه خدمات و ممیزی تمامی مراکز آموزش دریانوردی کشور

زمان مطالعه: 3 دقیقه



مدیرکل امور دریانوردان، سازمان های تخصصی و بین المللی سازمان بنادر و دریانوردی از «راه اندازی دبیرخانه هیات رسیدگی کننده به تخلفات انضباطی دریانوردان» و «هوشمند سازی خدمات دریانوردان » شاغل بر روی شناورهای تجاری، خدماتی و صیادی به عنوان مهمترین اقدامات این سازمان در سال 1400 نام برد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبر مرزبان اظهار داشت: هوشمند سازی ثبت نام دریانوردان شناورهای تجاری، صیادی و خدماتی در آزمون‌های شایستگی دریانوردی؛ برگزاری آزمون‌های هماهنگ کشوری در کلیه بنادر و در کلیه سمت ها و هوشمند سازی صدور اسناد در بخش شناورهای صیادی و شناورهای خدماتی، از اهم اقدامات اجرایی اداره کل امور دریانوردان، سازمان های تخصصی و بین المللی بوده است.

 

به گفته وی، تحقق اولویت گذاری واکسیناسیون 85 هزار دریانورد با هماهنگی وزارت راه و شهرسازی و وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی  و اعزام ۱۴۰ نفر دانشجوی رشته علوم دریایی برای کارورزی بر روی کشتی ها از دیگر اقدمات توسعه ای محسوب می شود.

 

مدیرکل امور دریانوردان، سازمان های تخصصی و بین المللی سازمان بنادر و دریانوردی با اشاره به استمرار برگزاری دوره های آموزشی  و امتحانات شایستگی دریانوردان درشرایط کرونایی کشور، از برپایی ۹۳۱۹ نفر آزمون و برگزاری ۱۲۵۰ دوره آموزشی در سال 1400 خبر داد.

 

وی با بیان اینکه در بخش صدور اسناد دریانوردان، مجموعاً در سال 1400 بیش از 91 هزار سند صادر شده است، در خصوص بستر سازی جهت اجرای صحیح و مؤثر ممیزی و بررسی سوانح گفت: اهم اقدامات اجرایی در این زمینه، تهیه و تدوین دستورالعمل ممیزی مراکز آموزش دریانوردی، تهیه و تدوین دستورالعمل ممیزی مراکز آزمون و صدور اسناد دریانوردان کشور، تهیه و تدوین دستورالعمل ممیزی اجرای الزامات کنوانسیون های بین المللی دریایی و اصلاحیه اولیه دستورالعمل نحوه بررسی سوانح دریایی بوده است.

 

مرزبان با اشاره به اهم اقدامات اجرایی در خصوص ممیزی اجرای الزامات ملی و بین المللی توسط مراکز آموزشی دریایی از طریق برون سپاری، خاطرنشان کرد: برای اولین بار، ممیزی 60 مرکز آموزشی دریانوردی و 7 مرکز آزمون و صدور اسناد دریانوردان کشور ( در تهران و 6 استان ساحلی) از طریق موسسه رده بندی ایرانیان انجام شد. همچنین در سال 1400 تمامی مراکز آموزش دریانوردی کشور در هر استان، تهران، مازندران، گیلان، خوزستان، بوشهر، هرمزگان، سیستان و بلوچستان مورد ممیزی قرار گرفتند.

 

مدیرکل امور دریانوردان، سازمان های تخصصی و بین المللی سازمان بنادر و دریانوردی «ایجاد زیر ساخت ها و بستر های قانونی اجرای صحیح و درست الزامات کنوانسیون کار دریایی» را از دیگر اقدامات اجرایی عنوان کرد و از ایجاد سامانه مصوبات و اسناد بین المللی سازمان جهانی دریانوردی خبر داد که در مرحله آزمایشی قرار دارد.

 

وی درباره اقدامات انجام شده مرتبط با کرونا، از ارسال تمامی بخشنامه های مهم آیمو و سایر سازمان های بین المللی به تمامی ذینفعان داخلی و ارسال تمامی بخشنامه های صادره در کشور در رابطه با موضوع دریانوردی و دریانوردان به آیمو خبر داد و تخصیص دوره های آموزشی کوتاه مدت و بلند مدت سازمان بین المللی دریانوردی(IMO) را از جمله این اقدامات برشمرد.

منبع

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

تکمیل و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از پروژه‌های نیمه‌ تمام دریایی و بندری؛ دستور کار مهم 1401/ نقش آفرینی موثر در فعال کردن کریدورهای منطقه‌ای و بین‌المللی/ بومی‌سازی و ارتقای تجهیزات فنی، خدمات دریایی و بندری

چ اسفند 25 , 1400
زمان مطالعه: 3 دقیقه مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، تکمیل و بهره‌برداری هرچه سریع‌تر از پروژه‌های نیمه‌ تمام را یکی از سیاست های اصلی دولت و مهمترین دستور کارهای سازمان بنادر در سال ۱۴۰۱ اعلام کرد. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبر […]
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی، علی اکبر صفایی، پروژه های بندری و دریایی

همچنین بخوانید: