ضرورت بهره‌مندی از ظرفیت‌های دریایی و بندری ایران برای پشتیبانی از جام جهانی فوتبال در قطر/ لزوم فعالیت حداکثری شناورهای مسافری-باری از ایران به قطر

زمان مطالعه: 2 دقیقه



عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه برگزاری جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ در قطر؛ فرصت اقتصادی ویژه ای برای ایران است، تاکیدکرد: باید به بهترین شکل ممکن از ظرفیت های دریایی و بندری خود در راستای پشتیبانی از این رویداد جهانی استفاده کنیم.

 رحمت اله فیروزی پوربادی در گفت‌وگو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، درباره همکاری‌های مشترک جهت پشتیبانی ایران از جام جهانی فوتبال در قطر و امضا سند اجرایی سازی توافقنامه همکاری بندری ‌و دریایی ایران و قطر، اظهارداشت: فرصت بسیار خوبی برای جمهوری اسلامی ایران فراهم شده تا بتوانیم ارتباط اقتصادی خود را با کشورهای مختلف دنیا و به ویژه کشورهای منطقه تقویت ببخشیم.

 

وی ادامه داد: در بخش پشتیبانی از جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر نیز، کشور ما فرصت های بسیار خوبی دارد که باید از آن به نحو مطلوب استفاده کنیم و با رفع نواقص، تقویت ظرفیت های موجود و تامین و توسعه تجهیزات، به بهترین شکل خدمت رسانی انجام دهیم. 

 

عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه  کشور ما در حوزه دریایی و بندری از ظرفیت های بسیاری برخوردار است که مغفول مانده است، عنوان کرد: با توجه به شرایطی که در قطر پیش آمده و قرار است جام جهانی فوتبال در این کشور برگزار شود، دولت و سازمان های مختلف باید بتوانند به نحوی مطلوب از فرصت پیش آمده استفاده کنند.

 

فیروزی با تاکید بر اینکه دولت و مجلس شورای اسلامی از پشتیبانی جام جهانی فوتبال در قطر از طریق ایران استقبال می کند، گفت: تمام بخش ها باید سعی کنند که از فرصت پیش آمده بیشترین بهره برداری را داشته باشند و این امر به طور حتم می تواند نشان دهد که ایران در حوزه جابجایی مسافر از طریق دریا توانمندی مناسبی دارد. 

 

وی در رابطه با لزوم همکاری دستگاه های ذی ربط در رابطه با فعالیت حداکثری شناورهای رو-رو پسنجر (مسافری-باری)، از ایران به قطر و به ویژه از مبداء بوشهر، اظهارکرد: دولت در این زمینه باید مدیریت لازم را انجام دهد و همانطور که معاون اول رییس جمهوری دستور داده است تمامی دستگاه ها به هر نحوی که می توانند همکاری های لازم را داشته باشند و نقش خود را به خوبی ایفا و نقایص را رفع کنند چرا که در این مقوله باید به منافع ملی کشور توجه داشت و نباید منافع بخشی مانع از تحقق انجام کاری شود که خلاف سیاست گذاری های نظام است.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

صید ماهی شوریده در خوزستان آغاز شد

ی فروردین 28 , 1401
زمان مطالعه: 2 دقیقه صید ماهی شوریده از ۲۶ اسفند ۱۴۰۰ تا ۲۶ فروردین ماه ۱۴۰۱ با تصمیم و مصوبه کمیته صید استان خوزستان و پژوهشکده آبزی پروری جنوب کشور به دلیل شروع تخم ریزی ممنوع شده بود.به گزارش روز یکشنبه ایرنا از روابط عمومی شیلات خوزستان فتح الله ابوعلی […]

همچنین بخوانید: