نشست مجازی همکاری‌های حمل‌‌ونقلی ایران و روسیه/ پلت‌فرم لجستیکی حمل‌ونقل بین تهران و مسکو ایجاد می شود/ ایجاد کشتیرانی رو-رو و خطوط منظم تجاری دریایی بین روسیه و ایران/ تامین کانتینرهای خالی و یخچال‌دار در دستور کار

زمان مطالعه: 2 دقیقه



مدیرکل ترانزیت، لجستیک و موافقتنامه‌های بین‌المللی سازمان بنادرودریانوردی با اشاره به شروع فصل جدید از روابط اقتصادی و تجاری بین تهران و مسکو، تاکید کرد: پلت‌فرم لجستیکی حمل‌ونقل، با هدف تسهیل تجارت و ردیابی کالا، بین دو کشور ایران و روسیه، شکل می‌گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان بنادرودریانوردی، خسرو سرایی در نشست مشترک مجازی حمل‌ونقل دریایی- جاده‌ای ایران و روسیه، به صورت مجازی، اظهار داشت: پیرو سفر اخیر وزیر راه‌وشهرسازی به همراه هیأت همراه به مسکو و امضای تفاهم‌نامه جامع حمل‌نقلی بین دو کشور، اقدامات عملی بسیار خوبی بین تهران و مسکو برای هموارسازی امور و بررسی راهکارهای اجرایی تشکیل شده است.

مدیرکل ترانزیت، لجستیک و موافقتنامه‌های بین‌المللی با بیان اینکه امکان پیوستن کشورهای هند، عمان، امارات متحده و قطر نیز در پلت‌فرم لجستیکی حمل‌ونقل ایران و روسیه وجود دارد، گفت: ایجاد پلت‌فرم لجستیکی، برای کاهش هزینه‌ها و جلوگیری از اتلاف وقت، همچنین برای ردیابی کالاها، فوری‌ترین اقدام عملی در روابط حمل‌ونقلی قلمداد می‌شود.

سرایی همچنین از تقویت خطوط رو-رو با شناورهای باری منظم،به عنوان دستورکار دیگر این نشست خبر داد و اظهار داشت: کشتیرانی رو-رو و ایجاد خط منظم تجاری بین بنادر ایران و روسیه در دریای خزر، یکی از مهم‌ترین اولویت‌های همکاری‌های دریایی است که باید مورد بررسی جدی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه شرکت‌ کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در شرف خرید کشتی‌های رو-رو قرار دارد، افزود: به کارگیری کانتینرهای خالی و یخچال‌دار در بنادر دو کشور ایران و روسیه، یکی دیگر از دستورکارهای اجرایی‌سازی موافقت‌نامه حمل‌ونقل بین تهران و مسکو محسوب می‌شود.

سرایی با اعلام آمادگی شرکت‌های ایرانی برای لایروبی نقاط مدنظر روسیه در دریای خزر، از طرف روسی خواست تا در راس هیاتی از بنادر امیرآباد، چابهار، شهید رجایی بازدید کنند.  

* آمادگی مسکو برای سرمایه‌گذاری در بنادر ایران

در این نشست همچنین ساتپکو الکسی، مدیرکل بخش همکاری‌های بین‌المللی روسیه با بیان اینکه ایران، یک کشور پیشرفته در تمام شقوق حمل‌ونقل محسوب می‌شود، گفت: سرمایه‌گذاران روسی برای توسعه بنادر ایران و سرمایه‌گذاری عمرانی در پسکرانه‌های بندری آمادگی کامل دارند.

الکسی تاکید کرد: یکی از اهداف مسکو در همکاری‌های حمل‌ونقلی با مسکو، ایجاد لجستیک مستقیم و یکپارچه، برای ترانزیت آسان از بنادر ایران به مقصد کشورهای جنوب خلیج‌فارس است.

این مقام دولتی روسیه همچنین از تهیه نقشه راه جامع حمل‌ونقل بین ایران و روسیه، بر اساس تجربه و کمک بین‌المللی تهران، خبر داد.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

بازدید معاون اقتصادی رئیس جمهور از روند تخلیه کالا در بندر امام خمینی/ برنامه‌ریزی ۲ ساله دولت برای ذخیره کالاهای اساسی در کشور

د خرداد 2 , 1401
زمان مطالعه: 2 دقیقه معاون اقتصادی رئیس جمهور ، مجتمع بندری امام خمینی(ره) را یکی از ظرفیت های مهم بندری کشور دانست که ظرفیت بالایی دارد و سالانه می‌توان ۷۰ میلیون تن کالا را از این بندر صادر و وارد کرد به طوری که در سال گذشته ۴۸ […]
محسن رضایی،معاون اقتصادی رئیس جمهور ،مجتمع بندری امام خمینی(ره)،سازمان بنادر و دریانوردی

همچنین بخوانید: