بازدید نماینده سازمان تجارت خارجی ژاپن از بندر شهید رجایی

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، تاکاهاشی، نماینده سازمان تجارت خارجی ژاپن(جترو) در تاشکند که روز شنبه 20 آبان با هدف بررسی ظرفیت‌های شبکه حمل و نقل ترکیبی و ترانزیت بین‌المللی استان در مسیر کریدور شمال- جنوب به بندرعباس سفر کرده بود، از بندر شهید رجایی بازدید و با ظرفیت‌ها و تشریفات گمرکی و بندری در این منطقه ویژه اقتصادی آشنا شد.

مدیرکل بنادر و دریانوردی هرمزگان در نشستی با تاکاهاشی به بیان ظرفیت‌ها و توانمندی‌های بندر شهید رجایی پرداخت و افزود: این بندر در حال حاضر دارای 45 اسکله است که از این تعداد پنج اسکله آن نفتی است.

حسین عباس‌نژاد، ظرفیت سالانه بندر شهید رجایی را 140 میلیون تن و ظرفیت کانتینری آن را 6.5 ملییون TEU اعلام کرد و گفت: در حال حاضر ترانزیت از آسیای میانه به بنادر جنوبی خلیج‌فارس به صورت غیرمنظم درحال انجام است.

بنا بر این گزارش، نماینده سازمان تجارت خارجی ژاپن(جترو) در تاشکند نیز در تشریح فعالیت‌های سازمان تجارت خارجی ژاپن(جترو) گفت: تمرکز اصلی این سازمان برگسترش سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی در ژاپن و کمک به شرکت‌های کوچک و متوسط برای به حداکثر رساندن توان صادرات جهانی آنها است.  

تاکاهاشی با بیان اینکه درحال حاضر جترو با 55 کشور فعالیت تجاری دارد، از بندرعباس به عنوان یک ظرفیت مهم تجاری برای تعاملات اقتصادی با این این سازمان دانست.

 وی از بندرعباس به عنوان نزدیک‌ترین و کمهزینه‌ترین مسیر برای فعالیت‌های تجاری برای سازمان تجارت خارجی ژاپن(جترو) در تاشکند نام برد و خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه شرایط برای سرمایه‌گذاری شرکت‌ها در ایران باز بوده، توجه ما به توسعه تجارت و سرمایه‌گذاری با بندر شهید رجایی بیشتر شده است.

منبع

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

امکان سنجی تولید بیش از ۲۰ هزار تُن ماهیان خاویاری در کشور

ش آبان 20 , 1402
زمان مطالعه: 1 دقیقه رجبعلی قربانزاده در گفتگو با خبرنگار مانا اظهار داشت: با توجه به ممنوعیت صید و صادرات ماهیان خاویاری تکثیر و پرورش این گونه ماهیان مورد توجه سازمان شیلات ایران قرار گرفته است به طوری که اقدامات صورت گرفته توسط این سازمان طی یک دهه گذشته، رشد […]

همچنین بخوانید: