تخلیه و بارگیری بیش از ۴۷ میلیون تن کالا در بندر امام در سال 1402

زمان مطالعه: 1 دقیقه

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، ابوطالب گرایلو با اعلام این خبر بیان داشت: با اتخاذ تمهیدات مناسبت و فراهم ساختن زمینه مساعد به منظور بهره‌گیری از مزیت‌های ترانزیتی در این مجتمع بزرگ بندری، ترانزیت کالا در بازه زمانی مذکور از ۹۶۳ هزار و ۲۰۶ تن به بیش از  ۳ میلیون و ۷۲۷ هزار تن رسید که ۲۸۷ درصد رشد را نسبت به مدت مشابه در سال گذشته نشان می‌دهد.


گرایلو همچنین در خصوص عملکرد این بندر در زمینه تخلیه و بارگیری کالاهای معدنی و شیمیایی گفت: این میزان کالا از ۸ میلیون و ۵۹۰ هزار تن در سال ۱۴۰۱ به بیش از ۹ میلیون و ۷۹۲ هزار تن در سال ۱۴۰۲ رسید که حاکی از رشد ۱۴ درصدی است.


وی تخلیه و بارگیری فرآورده‌های نفتی در ۱۲ ماهه سال گذشته را ۲۱ میلیون تن اعلام کرد که در مقایسه با مدت مشابه در سال گذشته از ۲۱ درصد رشد برخوردار بوده است.


مدیرکل بنادر و دریانوردی استان خوزستان با اشاره به اینکه بیش از ۲۲ میلیون و ۳۱۶ هزار تن صادرات کالا در سال ۱۴۰۲ در این مجتمع بزرگ بندری انجام شده است، از رشد ۹,۵ درصدی نسبت به مدت مشابه در سال قبل خبر داد.


گرایلو خاطر نشان کرد: رویه گمرکی کابوتاژ نیز طی ۱۲ ماه گذشته نیز با ۶ درصد رشد از ۳ میلیون  ۵۸۹ هزار تن به ۳ میلیون ۷۹۷  هزار تن رسید.

بازنشر مرین‌پرس به نقل از سازمان بنادر و دریانوردی

آخرین اخبار دریایی:

آخرین ویدئوهای دریایی:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

چرا ساخت کشتی  در ایران مزیت دارد 

ش اردیبهشت 1 , 1403
زمان مطالعه: 1 دقیقه ساخت هر کشتی در ایران 600 میلیون دلار ارزآوری به دنبال خواهد داشت​​​​​​​گروه صنایع دریایی – ایرج گلشنی – در شماره های پیشین روزنامه دریایی سرآمد به این نکته تمرکز داشتیم که بدانیم مزیت نسبی کشور ما در بخش ساخت یا تعمیر کشتی، کدام است؟ آیا ما […]

همچنین بخوانید: