نقش موثر سازمان بنادر در شکل دهی و آماده سازی مراکز لجستیکی و شهر‌های بندری

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی گفت: پهنه‌های تحت مسئولیت سازمان بنادر و دریانوردی در قالب سند آمایش مراکز لجستیک، برای اولین بار فراتر از حصار بندر و محیط پیرامونی اش تعریف شده است.

محمد راستاد مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی

به گزارش مارین‌پرس، محمد راستاد، مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در چهل و چهارمین نشست اتاق فکر سازمان بنادر با موضوع «هم اندیشی برای یافتن راهکار‌های اجرایی سازی سند آمایش مراکز لجستیک در شش پهنه تحت مسئولیت بنادر و دریانوردی» گفت: تهیه و تصویب سند آمایش مراکز لجستیک ، یک رویکرد راهبردی و زیر بنایی خیلی بزرگ است که وزارت راه و شهرسازی به آن اهتمام کرد و به سرانجام رساند.

وی با بیان اینکه پهنه‌های تحت مسئولیت این سازمان در قالب سند آمایش مراکز لجستیک، فراتر از محدوده سنتی اش قرار گرفته است، تاکید کرد: نکته حائز اهمیت در این شرایط، برنامه ریزی برای ایجاد مراکز لجستیکی در نقاط با فاصله نسبتا دور از بنادر است.

راستاد افزود: در این سند و بر اساس سلسله مراتبی که برای مراکز لجستیکی تعیین شده، شهر‌های لجستیکی بالاترین سطح تعریف شده است که تحت مسئولیت سازمان بنادر و دریانوردی قرار دارد.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی در ادامه اظهار داشت: به جز دهکده‌های لجستیکی تحت مسئولیت سازمان بنادر، چهار شهر در سند آمایش مراکز لجستیک تعیین شده که سه شهر در محدوده بندری و تحت مسئولیت سازمان بنادر قرار دارد و این بیانگر نقش موثر این سازمان و اجزای پیرامونش در شکل دهی و آماده سازی مراکز لجستیکی و شهر‌های بندری است.

وی با بیان اینکه هاب غلات به جهت آبخور مناسب و به طور سنتی در بندر امام خمینی (ره) متمرکز شده است، گفت: ما نمی‌توانیم در طول نوار ساحلی فقط به یک نقطه محدود باشیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی افزود: پذیرش کشتی‌های حامل کالا‌های اساسی در دستور کار بنادر شهید رجایی هرمزگان و شهید بهشتی چابهار قرار دارد و این ظرفیت در بزودی در بنادر یاد شده توسعه پیدا می‌کند.

شکیلا لشکری

دانشجوی دکتری فیزیک دریا -  سردبیر مرین‌پرس

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پست بعدی

قدرت نیروی دریایی ایران، بالاتر از روسیه و اسرائیل/ چه کشورهایی توان رقابت با ایران را دارند؟

چ اردیبهشت 25 , 1398
ایران چهارمین قدرت دریایی جهان است و بالاتر از کشورهایی مانند روسیه و پاکستان و هندوستان قرار دارد.
ناوچه‌های نیروی دریایی راهبردی ارتش

شاید برای شما جالب باشد